Angliai munka kerestetik

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Angliai munka kerestetik

 • Indította
  Témakör
 • #29060 Hozzászólás

  Attila46
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Angliában lehetõleg Londonban vagy nagyvárosban keresek munkát(szállást) Jó angolom(5 év Usa,Irország)autószerelõ,fotós szakma ,épitõs,szállitás,sofõri,területi képviselõ,vendéglátásban gyakorlat.

  Köxi..szép napot ! halihó.. Attila

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #322247 Hozzászólás

  Feri
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  (-:

  g.ceasare@f

  AMEN

  #322246 Hozzászólás

  Ceasare
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  “jo tanacs”

  Szia!Sajnos a Magyaroknak fogalmunk sincs az itteni eletrol.nem rosszaloan irom!A recept szerintem:legyen annyi penzed.hogy kijossz,berelsz egy szobat es keresel munkat(beszelsz angolul es szakkepesitesed is van).Munka van elobb,utobb neked is lessz!!!Ha ezt nem mered meglepni,akkor magadban sem bizol…..

  Sok sikert!

  #322245 Hozzászólás

  Attilának

  Szia Attila!

  Én is mostanság (tavasszal-nyáron) mennék ki Angliába dolgozni. Még én is csak tapogatózok a sötétben, de egyre közelebbinek érzem a célt, gyûjtöm az infókat. Ha esetleg lenne kedved társulni, szívesen látnálak. Talán könnyebb lesz, ha összefogunk.
  A címem: szabo.z1@lajt.hu . Kérlek oda írj, ne ide, mert itt ritkán vagyok.

  Köszi!

  ZOLI

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Angliai munka kerestetik
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.