angol kocsira cserelnem

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok angol kocsira cserelnem

  • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
  • Indította
    Témakör
  • #21217 Hozzászólás

    Sziasztok mindrnkinek. Akit erdekel! Van egy 9 szemelyes volkswagen transporterem 98-as hosszitott, koranak megfelelo jo allapotban. Elcserelnem kisebb ang ol kocsira.marc. 15-en megyek haza es csinaltatok friss muszakit. Az ara 850 ezer kp. + kb 1.7ooezer torlesztes atvallalas. Esetleg ezekkela feltetelekkel eladom. 1-2 fo szallitasat a fennt emlit
    ett napon szereny dij elleneben vallalom,foleg ha az illeto tud transzportert vezetni. Ipswich-London-Budapest-Ozd utvonalon. Erdeklodjetek az emailemen, vagy telefonon. 00447962513490, 00447949742282 . Boldogsaggal teli szep napokat kivanok mindenkinek!

Hozzászólás: angol kocsira cserelnem
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.