“Annotation” a vizumon. Mit tegyek? Sürgõs.

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika “Annotation” a vizumon. Mit tegyek? Sürgõs.

 • Indította
  Témakör
 • #17695 Hozzászólás

  Elgreeko
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok, légyszives olvassátok el, akik otthon vannak vizumügyben. Nagyon szorít az idõ és nem tudom hogy most gond van-e a vizumommal.

  Barátnõmmel voltunk vizumért, a konzulnak mondtuk, hogy Julius 10-én szeretnénk utazni. Az én jegyem már megvolt, a barátnõmé még nem, tekintve, hogy nem akartam potyára foglalni egy rakás pénzért jegyet, ha nem is kap vizumot (eléggé nem köti ide semmi, szóval esélyes volt hogy nem kap). Mindketten megkaptuk végül de a bnõmnek csak egyszeri belépési vizumot adtak, ennyit árultak el.

  Miután hazamentem a követségrõl, gyorsan le akartam foglalni a jegyet bnõmnek is, de annyira felment az ára, hogy csak 12-re tudtam neki foglalni, azaz 2 nappal késõbb utánam jönne. Miután megvettem a jegyet, rá egy napra megkaptuk az utleveleket is, ahol döbbenten láttam hogy a bnõmnek ugyan ott van 3 hónapig (októberig) érvényes vizuma, de az annotation rovatba (amit általában ki sem töltenek) oda volt irva, hogy: TO TRAVEL TO VÁROSNÉV ON JULY 10TH.

  Most akkor 12-én ki sem engedik utánam, mégha érvényes is októberig a vizuma egyszeri kilépésre?

  És mi lett volna, ha rendesen 10-re foglalok repcsit, ahogy terveztük is, de pl lekési a csatlakozást, és csak másnap tud kijutni az USA-ba? Nem engedik be?

  PLEASE irjatok, mert nemsokára hétfõ és beindulnak a dolgok.. :(

  Valakinek van tapasztalata?
  Nagyon köszi

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #176815 Hozzászólás

  Elgreeko
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mert

  hétfõn reggel indulok. A követség kb akkor fog kinyitni, amikor én már London felett leszek valahol. :(

  #176814 Hozzászólás

  barki
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Miert

  nem a kovetsegen erdeklodsz?
  Itt hiaba ir barki barmit.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: “Annotation” a vizumon. Mit tegyek? Sürgõs.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.