Árak Ausztriában

 • Indította
  Témakör
 • #44239 Hozzászólás

  Dani

  Készülünk Ausztriába síelni, és ennek kepcsán szeretnék tájékozódni, hogy érdemes-e mászóeszközöket kint vásárolni? Leginkább hágóvas, jégcsákány és jég -, hóeszközökre lenne szükségem. Szóval jobban járok-e, ha ezeket kint szerzem be?

  Üdv;
  Dani

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #423500 Hozzászólás

  tell

  nos

  ha kifogsz ilyen akciós napokat idõszakokat akkor minõségi cuccokat cefet olcsón kaphatsz meg+ vannak néha különféle sportcsarnokoban börzék, itt is jóval áron alúl tudod megkapni a cuccosokat. nagy akciók fõként márc-ban+febr végén vanak, ill elõszezonban, pl október.

  de volt, h már szept elején közepén volt az egyik sportbolt mellett flohenmarkt. s itt nevetséges összegekért árulat cuccokat

  #423499 Hozzászólás

  ani

  hegymaszo cucc

  Az en tapasztalatom az, hogy nem olcsobbak, sott.
  Viszont nagyobb a valasztek, es ki lehet fogni akciokat.
  Ja, es naluk az akcio – 30-50 % -ot jelent.
  Itt nezhetsz arakat:
  http://www.bergfuchs.at

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Árak Ausztriában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.