Arcteryx Gamma MX Hoody

Kezdőlap utazas.com Fórum Hegymászás, barlangászás Arcteryx Gamma MX Hoody

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #53399 Hozzászólás

  climbi

  Arcteryx Gamma MX Hoody. Anyaga elasztikus, az extrém szélviharoknak is ellenáll, kiváló légáteresztő, így aktív mozgás közben is képes a keletkező verejték nagy részét elpárologtatni. A mechanikai hatásokkal szemben ellenálló külső felület, a dörzsölő hátizsák, vagy érdes sziklafelületeken is jól megállja helyét.

  A modell különlegessége, hogy szabása kifejezetten a sziklamászó mozgás elősegítése szerint kialakított. A kar és a törzs oldalán betoldás található, mely mászás közben nem gyűrődik, húzódik fel. Könyökénél tagolt szabású, mely szintén a karok szabad mozgását segíti. A kabát belsejében könnyű polár bélést találunk. Kapucnija állítható, sisakkal is viselhető. Nyaknál magasan záródik, a gallér belső oldala bőrbarát, puha anyaggal bélelt. Mandzsettái elasztikusak. Alsó szegélye zsinórral összehúzható. Zsebek: bal oldali felsőkarnál egy laminált zseb, két oldalsó zseb, elhelyezése figyelembe veszi a beülő használatát, két rejtett mellzseb.

  Vadonatúj, 2014-es modell, canadai import, L-es, 50 ezer ft (boltban 80 ezer ft). I:nmk@gmail.hu

Hozzászólás: Arcteryx Gamma MX Hoody
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.