Arcteryx Venta SV Jacket

Kezdőlap utazas.com Fórum Téli sportok Arcteryx Venta SV Jacket

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #461302 Hozzászólás

  climbi

  Arcteryx Venta SV Jacket. Alpesi környezetben a legmagasabb szintű védelmet nyújtó, három eltérő funkcionalitású textília kombinációjából készült technikai dzseki. Ideális hideg, szeles körülmények között, aktív mozgás közben. Szélálló anyaga nagyban hozzájárul az optimális hőérzethez, melyet megerősít a könnyű bélésanyag. Szabásvonala hozzájárul a szabadabb mozgáshoz, kevésbé látványos, praktikus megoldásai használat közben kerülnek előtérbe. Ilyen például a gyűrődésmentes hónaljszabás, vagy a hegymászósisakkal is használható kapucni. A világ outdoor ruházati piacán fellelhető legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, melyek hosszú évekig garantálják a csúcsminőségű teljesítményt.

  nedvességtaszító külső anyag

  lélegző, szélálló, páraáteresztő

  enyhén bélelt

  erős, szakadásálló anyag

  gyűrődésmentes hónaljszabás

  belső zseb – két külső víztaszító zseb

  fedett zipzár eldolgozás

  tépőzáras, elasztikus mandzsetta

  zsinórral állítható derék

  Anyag: 520SNP WINDSTOPPER Soft Shell with Brushed Knit Backer 720N WINDSTOPPER with Micro Check Backer 800SNP WINDSTOPPER Soft Shell with Micro Check Backer

  Vadonatúj, M-es. 60 ezer ft (bolti ára 100000ft).

  M:climbi@lajt.hu

Hozzászólás: Arcteryx Venta SV Jacket
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.