Argentina vagy Chile

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Argentina vagy Chile

 • Indította
  Témakör
 • #23968 Hozzászólás

  Hurek

  Márciusban 3 hétre Dél-Amerikába mennék. Melyik országba érdemesebb: Argentinába vagy Chilébe? Melyik az érdekesebb?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #282415 Hozzászólás

  qpac

  kontra

  Szerintem meg inkabb Argentina. A kaja ott a jobb es sokkal olcsobb. Chile eszaki resze sivatag igy “csak” Patagonia marad ami latvanyossag na meg persze Altiplano, de az mar felig Bolivia. Persze ha pl. a kolonialis epuletek erdekelnek, akkor talan inkabb Chile. Szerintem mindketott erdemes megnezni…

  #282414 Hozzászólás

  sonero

  Mindkettõ, de talán inkább Chile

  Szerintem ha már ott vagy, próbáld ki mind a kettõt, könnyen megoldható. Mindkét ország másképp szép: Argentína inkább európaibb, Chile latinosabb, ezért egy fokkal talán egzotikusabb. De baromi sok látnivaló van mindkét helyen. A kaja pedig Chilében jobb, ez nem vitás. Úgyhogy ha mindenképpen választani kell, akkor maradnék Chilénél.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Argentina vagy Chile
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.