Aruba – windsurf

 • Indította
  Témakör
 • #24855 Hozzászólás

  Szilv

  hali, volt mar valaki Aruba-n szellovagolni? Erdekelne szemelyes tapasztalat a sziget arairol – nem a turista dolgok, hanem pl mennyi egy kifli :) – ilyesmi – online mar utana neztem hoteloknak, stb, csak erdekelne volt-e mar valaki es milyen volt…koszi
  esetleg tudja valaki, hogy dominikan vagy aruban olcsobb a turistaskodas?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #293483 Hozzászólás

  sz

  koszi

  koszi, eppen kaptam egy emailt vkitol aki ott dolgozik…:)

  #293482 Hozzászólás

  y r

  szilv

  azt mondták nekem, hogy a supermarketekben ugyanolyan árak vannak, mint itthon. az éttermek drágák. sör, víz ilyesmi boltban nem drága.

  #293481 Hozzászólás

  Szilv

  koszi

  az infot esetleg kaja pia arakrol? :)

  #293480 Hozzászólás

  y r

  szilv

  Szia, Dominikán (Köztársaság, nem a sima, ha jól gondolom) olcsóbb a turistáskodás, és minden szempontból kedvezõbb, szerintem. Arubán most húzott le pár haver 3 hónapot, kicsi a sziget, Dominikán ezzel szemben több látnivaló is van, több part, vannak északi részen kimondottan csak kiteos partok, olcsóbb az élet, jobb a feeling, más turisták vannak (nem pufi hollandok és dagi amcsik többségében, mint arubán), na és a repjegy is olcsóbb. Szállásról nem is beszélve… Arubán nem nagyon találsz partmenti olcsó szállást, Dominikán ez nem gond, válogathatsz a CP-k, magánszállások között. Már csak a több látnivaló, több part, több élmény miatt is oda mennék a helyedben. Ha a kaszinók, meg a cruiserekrõl érkezõ turistafajta az elviselhetõbb, a preferáltabb környezet, akkor Aruba, természetesen.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Aruba – windsurf
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.