Athén és környéke!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Athén és környéke!

 • Indította
  Témakör
 • #7881 Hozzászólás

  Anti1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Olyan személyeket keresek akik ismerik Athént,és környékét,esetleg ott élnek.Kérdésem: Mi számit Athén környékén jo helynek,ahol nyüzsgés van,homokos tengerpart,sok program lehetöség,viszonylag olcso ár? Melyik üdülöhelyet tudnátok ajánlani? Az Athéni emberek hova mennek a környéken ha jo tengerpartot akarnak? Email: csonti971@yahoo.com Elöre is köszönöm a választ,üdv!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #114000 Hozzászólás

  Anti1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  köszi

  KÖszönöm az Aegina-t.Biztosan nagyon szép hely,de mi olyant keresünk,ahova autoval el lehet jutni,nem kell kompozni,vagy hajozni.És ami fontos,hogy Athén közelében legyen,de a fent irtaknak megfeleljen! Ha esetleg ilyet is tudnál,megköszönném,üdv!

  #113999 Hozzászólás

  Vélemény
2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Athén és környéke!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.