Au pair Angliaba

 • Indította
  Témakör
 • #28928 Hozzászólás

  Anna

  Au pair keresek a helyemre angliai csaladhoz.
  Londontol 40 percre delre, Cobham-be, 3 gyerek melle (10, 11, 13) egyeduallo anya keres au pairt.
  Kezdes: Junius 28 vagy elotte par nappal.
  Minunum egy kozepes angol nyelvtudas, jogositvany, alapveto fozesi tudomany szukseges a pozicio betoltesehez. Az au pair elsodleges feladata a haz tisztan tartasa, mosas, gyerekeknek fozni ill babysit.
  A csalad egy nagy kertes hazban el (5 haloszoba, 2 furdoszoba), kutyakkal, macskaval es elenk tarsasagi elettel. A hazhoz medence es konditerem is tartozik ami barmikor az au pair rendelkezesere all. Ezen felul egy Ford Escort sajat hasznalatra.
  A munkahet altalaban keddtol szombatig tart, vasarnap hetfo szabad – de ez szezontol fuggoen valtozik.
  A faluban van nyelviskola, ill. plusz munkara lehetoseg igeny szerint.

  Tovabbi informacio: annasimon78@aol.com vagy +44 7792 821 767 (mobil)

  Anna

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #321706 Hozzászólás

  Anna

  Koszonom

  Koszonom a sok erdeklodo emailt es telefont melyek utan vegul sikert megtalalni a megfelelo au pairt a helyemre – szoval az allas elkelt.

  #321705 Hozzászólás

  Kovács Annamária
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Érdeklõdnék a munka iránt

  Szia! Engem érdekelne a munka. Már voltam Londonban és Dublinban au pair múlt nyáron, és nagyon tetszett. Ha nem túl nehéz bemenni Londonba, akkor ez a hely tökéletes lenne számomra, ugyanis van ott néhány nagyon jó barátom. 21 éves tanító szakos fõiskolás vagyok, most fejezem be a 2. évemet.
  Június 20 körül befejezem a vizsgaidõszakot, ha minden sikerül, így tudnék menni abban az idõpontban. Egy problémám van: csak szeptember 10-ig tudnék maradni ha folytatom a sulit. Viszont ha nagyon jó a hely, és a fizetés is jó (150 font körül), akkor lehet halsztanék egy évet, és tudnék maradni 2005 szeptemberéig. Tudok fõzni, de én nem eszem húst, van nemzetközi jogsim és szívesen vezetnék kint, de még egyenlõre nem próbáltam. Az a megoldás is érdekelne, ha kimennék helyetted szeptemberig és utánna küldenék ki magam helyett valakit, ugyanis sok ismerõsöm akar kimenni. Írj, kérlek lehetõleg sok infoval, és arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi a fizetés, illetve vannak-e magyarok a környéken. A e-mail címem: annamary22@freemail.hu, lehetõleg erre írj! Elõre is köszi: Annamária

  #321704 Hozzászólás

  Anna

  Hat…

  igazsag szerint hosszabb tavra keres a csalad valakit…

  #321703 Hozzászólás

  ILdi

  hello

  esetleg 2 hónapra lehet menni?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Au pair Angliaba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.