Au-pair Angliában

 • Indította
  Témakör
 • #33868 Hozzászólás

  Dia

  Sziasztok!

  Angliában szeretnék au-pair-ként dolgozni. Fõ célom a nyelv elsajátítása. Kezdõ szinten vagyok angoloból, ezért szeretném továbbfejleszteni a nyelvtudásomat.
  Nemrég dolgoztam Ausztriában au-pair-ként kb. fél évig. Nagyon rendes családnál voltam. Miután hazajöttem sikerült a német középfokú C nyelvvizsgám. Ezt csak azért írtam le, mert meg vagyok gyõzõdve róla, hogy egy ilyen munka mellett, családi környezetben sokkal könnyebben tanul az ember idegen nyelvet.
  Várom azoknak a jelentkezését, akik tudnának nekem segíteni egy rendes angol családot találni!!! Emelett persze bármilyen hozzászólást szívesen fogadok a témával kapcsolatban! Üdv: Dia

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #347329 Hozzászólás

  kata

  atadnam a csaladomat

  mult szeptemberben kezdtem veluk es juliusig maradok (Cambridge), iden szeptembertol kellene nekik vki.
  irj, ha erdekel: katios@freemail.hu

  #347328 Hozzászólás

  Adri es Gabi

  aki au-pair munkara vagyik

  Mi jelenleg au-pairkent dolgozunk Angliban,York mellett.
  A neten talaltuk meg ezt az ugynokseget(brick au-pair ugynokseg)A keresoben megtalalhato a cim.E-mailben lekerheto a jelentkezesi lap, azon rajta van minden, amit be kell szerezned.Ingyenes a kozvetites.Postan kell feladni a kitoltott lapot es telefonon fevenni a kapcsolatot az ugynokseggel(egy hazaspar, a no magyar)Nekunk ket het alatt talaltak csaladot.Jo helyunk van.

  #347327 Hozzászólás

  Bagira

  irtam

  az emiledre! Remelem valaszolsz?!!

  #347326 Hozzászólás

  Dia

  Bagira jelentkezz!

  Találtam neked családot!
  Sürgõs! Dia

  #347325 Hozzászólás

  Dia

  Bajno

  Rendes vagy, hogy írtál! Meg fogom nézni a lapot, szorgalmasan fogok keresgélni! Remélem én is találok egyszer egy rendes családot. Tökjó, ha a nyelvet egy suliban is tanulhatod a család mellett. Üdv, és minden jót! Dia

  #347324 Hozzászólás

  Bagira

  koszonom

  hogy valaszoltal Dia! Es en is sok sikert kivanok.

  #347323 Hozzászólás

  bajno

  au-pair

  en a http://www.aupairs.co.uk oldalon talaltam magamnak csaladot, es nem panaszkodhatok, olyan helyre kerultem ahol tudok nyelvet tanulni suliban es a csaladtagok is sokat segitenek a tanulasban. sok sikert dia

  #347322 Hozzászólás

  Dia

  Bagira

  Böngészgettem a neten, hirdetéseket kerestem. Azt hiszem az egyxegy.hu-n találtam egy magán hirdetést, szóval nem iroda adta fel. Ezért is jelentkeztem rá. E-mail-ezésbe kezdtem a családdal, aztán néhány telefonbeszélgetés, hogy lássák meg tudok-e szólalni.:) Végül engem választottak ki. Alap szinten eltársalogtam, nem volt olyan gazdag szókincsem. Sokmindent megértettem, viszont hibásan beszéltem. Talán még most is.:) Nagyon jó volt, hogy tudtunk egymásnak képeket küldözgetni e-mail-en keresztül. Ez egy kicsit bizalomgerjesztõbb. Természetesen irodával megbízható a dolog, mert sokan ellenõrzik, így volt benne kockázat.
  Üdv: Dia

  #347321 Hozzászólás

  bagira

  szia

  Megkerdezhetem, hogyan jutottal ki az osztrak csaladhoz? Ismeroson, vagy irodan keresztul? En is szeretnek Ausztriaban dolgozni, de kicsit tartok tole, hogy kikhez kerulnek..mennyire tudtal nemetul, hogy fel ev utan tudtal kozepfokuzni?
  Elore is koszi, ha valaszolsz!
  bagira.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Au-pair Angliában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.