Au-pair Ausztriába!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Au-pair Ausztriába!

 • Indította
  Témakör
 • #28234 Hozzászólás

  Yooki

  Sziasztok,

  ha vlki tud Ausztriába au-pair-i munkát, akkor kérem írjon az e-mail címemre. Vagy esetleg, ha van vlmi ötlet, hogy merre keresgéljek.
  Sürgõs lenne; bármilyen ügynökség kizárva.

  Elõre is köszi mindenkinek

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #317824 Hozzászólás

  Robi

  Talan tudok segiteni

  Szia en 2 evig kint eltem Ausztriaban, pontossabban Becsben. A baratnom beby siter volt meg jart csaladokhoz takarittani. Ezzel ugy atlagban 10 ezer Schilinget keresett. En meg kertimunkakat csinaltam, meg minden ami jott. Akiket en ismerek kint magyarokat, azok majdnem mind, az osztrak bazarban hirdetik magukat, hogy munkat valalnak, es 100 Schilinget kernek orankent, ezt most nem tudom mennyi euroban. Akiket ismerek azok majdnem mind berel szobat, ahol lakik, en is ugy bereltem a baratnommel es 2 ezer volt havonta rezsivel eggyutt, ami nagyon olcso. Csaladnal lakni szar, mivel akkor ugraltatnak, amikor csak eszukbe jut, es ezt hosszu ideig nem birja senki. Igaz igy az osszes penzed meg tudod sporolni mivel eltartanak, de nincs maganeleted.
  Nezd meg a http://www.bazar.at oldalat, ott talan talalsz telefon szamot amin tudsz feladni hirdetest.
  Irj egy emailt es talan tudok segiteni szobaszerzesben ha kell, meg meg kerdezhetsz ha akarsz.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Au-pair Ausztriába!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.