Au-pairt sürgõsen Ausztriába!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Au-pairt sürgõsen Ausztriába!

 • Indította
  Témakör
 • #30883 Hozzászólás

  Dia

  Egy osztrák jómódú, kedves család au-pair lányt keres egy 5 éves kisfiú és egy 7 éves kislány mellé, sürgõsen! Jó állás, korrekt feltételek, jó kereset!
  Kérlek kis bemutatkozással jelentkezz az e-mail címemen! Én náluk voltam au-pair, jól éreztem magam. Mindenrõl tudlak tájékoztatni! Meg szoktam õket látogatni, így el tudnék veled menni, és segítenék megmutatni mindent!
  Kérlek jelentkezz!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #330986 Hozzászólás

  Kata

  Sûrgõs

  Szia!
  ha még meg van az állás,akkor szeretnék rola, illetve a feltételekrõl miinél többet megtudni,nagyon érdekelne a dolog.A német nem probléma,már tartozkodtam kint huzamosabb ideig.A gyerekekkel van tapasztalatom.
  elõre is köszi!

  #330985 Hozzászólás

  Juli

  Juli

  sziia! Ha még aktuális a munka, nagyon örülnék,ha tájékoztatnál pontosabban! Július elejétõl tudnék menni, szeptember közepéig, középfokon beszélek németül, a gyerekekkel meg jól kijövök. Magamról annyit, hogy 22 éves vagyok és egyetemista. köszi

  #330984 Hozzászólás

  Márti

  dia-e-mail@freemail.hu

  Szia! Engem baromira érdekelne a munka Ausztriában,Akár már két hét mulva is tudok menni.Németül beszélek bár régen gyakoroltam.Januártol az ottani BOKUN fogok tanulni igy nagyon hasznos lenne az ott töltött néhány hét.Sajnos hosszu távra nem tudom vállalni így max szept. közepén haza kellene jönnöm.A gyerekekkel jol kijövök,bánni is tudok velük(azt hiszem)
  Köszi:Márti

  #330983 Hozzászólás

  Dia 2

  Szintén zenész

  Szia!
  Én is szeretnék Bécsben dolgozni, nemrég jöttem haza onnan, de sajnos már hivatalosan túlléptem a sitterkedhetõ korhatárt. Ha mégis meg lehetne oldani, örülnék! Várok 1 levelet a diafilm@freemail.hu címemre. Köszi: Dia

  #330982 Hozzászólás

  Mary

  Dia

  Azt nem irtad mennyi idore kellene.én csak masfel honapra tudnek kimenni.Gyakorlatom mar van es jol beszelek nemetul.Legyszives irj ha eleg juni kozepetol juli vegeig.
  Koszi Mary

  #330981 Hozzászólás

  zsenaj

  talan

  irj reszleteket, jo?
  masreszt sztm az nagy hatrany, hogy netemul nem igazan tudok. ez nagy problema?

  elore is koszi, Zsenaj

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Au-pairt sürgõsen Ausztriába!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.