Ausztrál Bevándorlas

Kezdőlap utazas.com Fórum Ausztrália és Óceánia Ausztrál Bevándorlas

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #25912 Hozzászólás

  CSE Australia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  AUSZTRÁL BEVÁNDORLÁSI ELÕADÁS 2012. JÚLIUS

  http://www.cseaustralia.com

  Ismerd meg Ausztráliát egy szakmailag magasan képzett ausztrál szemén keresztül!

  Helyszín: 1136 Budapest, Hollán Ernõ u. 29. VI. em. 1. (Bejárat a Gergely Gyõzõ utca felõl.)
  Dátum: 2012. július 07. (szombat), július 08. (vasárnap), július 14. (szombat), július 15. (vasárnap)
  Idõpont: 09:30-16:00 (mind a négy napon)
  Részvételi Díj: 6.900Ft/fõ
  Jelentkezés: eloadas@cseaustralia.com

  A nagy érdeklõdésre való tekintettel 2012 júliusában ismét elõadást tart – idén már 5. alkalommal – budapesti irodánkban Pleskonics Edit a CSE Australia társtulajdonosa és Ausztráliában akkreditált bevándorlási jogásza. A júliusi elõadásokra már most várjuk jelentkezésed névvel, telefonszámmal és az általad válaszott pontos idõpont megjelölésével az eloadas@cseaustralia.com email címre. A részvételi díj 6.900 Ft/fõ, amit a CSE Australia bizonyos szolgáltatásaiba elõleg gyanánt beszámítja.

  A bevándorlási elõadáson teljes áttkeintést kaphatsz a legfrissebb letelepedési lehetõségekrõl, a különbözõ munkavízumokról, az ausztrál oktatásról, és a számodra legkedvezõbb megoldásokról. Sokéves tapasztalatunk alapján mi a könnyed, interaktív elõadások hívei vagyunk, így a létszámot 20-23 fõben maximalizáltuk, hogy az elõadás alatt bárki szabadon feltehesse kérdéseit. Közel 7 órás bevándorlási elõadásunkat három szünettel szakítjuk meg, melyek keretében kávéval, üdítõvel, és apró süteményekkel, valamint néhány ausztrál ínyencséggel is kedveskedünk Nektek.

  A szünetekben és az elõadás után lehetõségetek nyílik Somogyi Csabával, Halász Andrással, és Pleskonics Edittel is személyes kérdéseket megvitatni.

  Jelentkezz most és tõlünk megtudhatsz mindent, ami Ausztrália!

Hozzászólás: Ausztrál Bevándorlas
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.