Ausztráliában szeretnék élni,letelepedni,dolgozni

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Ausztráliában szeretnék élni,letelepedni,dolgozni

 • Indította
  Témakör
 • #28291 Hozzászólás

  OddMan

  Várom a témával kapcsolatos válaszaitokat.
  Egyébként ilyenek érdekelnének ,hogyan lehet állampolgárságot, zöldkártyát ha itt van ilyen vagy esetleg valamilyen ittartozkodási engedélyt kérvényezni.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #318275 Hozzászólás

  bgelencs

  Segitseget keresunk!

  Hello Mindenki…

  Szeretnem megkerdezni, hogy tud-e valaki segiteni abban hogyha kint el ket nagybatyam is, akkor mennyi eselyem van a kitelepulesre illetve mi a procedura, hogyan inditsan el, csak azert kerdezem mert a kovetseg atalakult infocentrumma, es nem lehet oket elerni!!!!Koszi elore is!!!

  Laci

  #318274 Hozzászólás

  Timi

  Még mindig aktális?

  Szia, még mindig aktuális a dolog? Mit sikerült kiderítened? Kérlek jelentkezz, engem is érdekel a dolog.

  #318273 Hozzászólás

  Eniko

  Auszi

  Elsõ utad a nagykövetségre vezessen, ahol minden szükséges papirt és tájékoztatót megkapsz. Ha nem tudsz angolul, megvan a magyar forditás. Én fél éve voltam, igaz csak látogatóban egy magyarnál, állitólag elég nehéz kijutni, rengeteg ügyintézés, de jobbak az esélyek ha itt kezded el az egészet, mintha elmész mint turista és ott akarsz maradni. 3 és 6 hónapra viszonylag egyszerû vizumot kapni, de ez csak turistáknak vagy tanulóknak szól, a letelepedési ügyint. 178 000 Ft volt februárban, és ezt sajna akkor sem kapod vissza, ha mégsem sikerül a dolog. Szintén hallomásból tudom, hogy csak akkor van esély munkavállalásra, ha hiányterületet pótolsz. A legolcsóbb repülõjegy 150 e Ft. Egyéb kérdésedre szivesen válaszolok akár emailben is.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Ausztráliában szeretnék élni,letelepedni,dolgozni
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.