Ausztráliai munkalehetõség

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi szellemi munka Ausztráliai munkalehetõség

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #5712 Hozzászólás

  Akos2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,

  Nagyon érdekel Ausztrália, szívesen kimennék, szeretem a multi-kultit, a többnyelvûséget, ismerõseim elbeszélése alapján az ottani stílust.
  Gondolom hogy nehéz a munkavállalás, mit gondoltok, melyiket érdemesebb választani, itthonról munkát keresni a neten át, vagy pedig kimenni és ott helyben bepróbálkozni (aminek azért valószínûleg komoly anyagi vonzata is van, viszont “szzemélyes” a kacsolat)?
  Éltem már Németországban, Spanyolo.-ban, beszélem ezek mellett elég jól az angolt is, van több diplomám, ill. munkatapasztalatom, nem félek ha a jövõm érdekében esetleg meg kell húznom magamat, ti hogyan látjátok a lehetõségeket?

  Elõre is kösz a válaszokat, ha van esetleg nem publikus válasz is, akkor az ide jöhet:
  akos73@yahoo.com

  Sziasztok

  Ákos

Hozzászólás: Ausztráliai munkalehetõség
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.