Ausztria – Tauplitz

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Ausztria – Tauplitz

 • Indította
  Témakör
 • #10494 Hozzászólás

  Tímea

  Sziasztok!

  Egy hét múlva megyünk Ausztriába, és szeretnék többet tudni a helyrõl: Tauplitz. Az utazási katalógusok szerint ez egy kisebb település Bad Mitterndorf és Ramsau közelében. Kérlek benneteket, ha valakinek van információja errõl a környékrõl, írjon. Milyen programokat lehet itt csinálni, mit lehet megnézni, minden érdekelne ami a témával kapcsolatos.

  Elõre is köszönöm!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #132909 Hozzászólás

  Tímea

  Köszi

  Köszi a válaszokat. Igen, pihenni megyünk. Ha síelõ hely, akkor vannak felvonók, gondolom nyáron is mûködik egy-kettõ. Majd kipróbáljuk.

  Ha van még bármilyen infó, szívesen olvasom! Köszi!

  #132908 Hozzászólás

  TZoli

  Bad Ausse-ben volt szálásunk télen

  Innen mentünk akár a Tauplitzra, akár a Lose-re. Bad Mittendorfban van egy siugrósánc is, ahol világkupa versenyt szoktak rendezni. Ez az egész inkább téli üdülõhely. Nyáron a Grundlsee-n történõ felvonulás és nárcisz fesztivál ami jelentõs, de azt hiszem ez már lezajlott. Bad Hofgasten nagyobb és több hegyek, ennek megfelelõen egyel magasabb kategória (drágább, a hegymászók által is kedvelt helyek stb..). Ha piheni mész, akkor egyébként csodálatos stájerországi táj. Esetleg Bad Ischl-t érdemes még megnézni.

  #132907 Hozzászólás

  Frager

  Tauplitz

  Téli-nyári üdülõhely és jelentõs sícentrum. A környék tele van szállodákkal és turistaházakkal.

  #132906 Hozzászólás

  Tímea

  Információ

  Sziasztok!

  Továbbra is várom az információkat Tauplitz és Bad Hofgastein környékérõl!

  #132905 Hozzászólás

  voltunk

  juniba

  itt kirándulni, nagyon hideg volt, Tauplitzon havazott kb 15 cm eshetett le, inkább sílécet kellett volna magunkkal vinni:) nekünk szar idõnk volt, de szép lehet a hely, csak sokmindent nem láttunk, köd meg felhõk miatt

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Ausztria – Tauplitz
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.