ausztriai ticket szállások

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa ausztriai ticket szállások

 • Indította
  Témakör
 • #14034 Hozzászólás

  Zlotyika

  Sziasztok.A Neckermann katalógusban találtam erre a szálláslehetõségre,ami 5100 ft egy ticket,amivel egy éjszakát tölthet el egy ember párszáz hotelben.Ismeri valaki ezt a lehetõséget,esetleg próbálta-e már?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #151360 Hozzászólás

  TZoli

  Ez nem az amit az origo is hirdet

  Ez csak pusztán az alsó-ausztria-i welcom-ticket, de u.ezt használja az autóklub is. Én próbáltam mindkettõnél, azaz csak próbáltam volna, mert mielött átvettem volna egy kicsit körülnéztem máshol is és ticket nélkül u.azt a szállást olcsóbban kaptam meg. Egyébként az alsó-ausztriai honlapon részletes leírást találsz róla magyarul is. Van sárga és piros, az egyik dupla annyiba kerül, és van egy teljes szálláslista melyik helyen melyiket fogadják el. Mind az utazási iroda, mind az autoklub ebbõl a katalógusból válogat és letelefonálja az ott található telefonon. Akkor már én is tudok telefonálni és szállást foglalni, mert kedvezmény az semmi sincs rajta. Sõt! Nembeszélve arról, hogy ezeket a ticketeket 1-2 napra találták ki, 1-2napos síeléshez. Ha többnapra megyek akkor meg 3 naptól kedvezményesebb a száálásfoglalás, általában.

  #151359 Hozzászólás

  Nane

  szallas?

  Ennyi penzert en is tudok!

  #151358 Hozzászólás

  skier

  ez nem az

  amit az origo.freemail is hírdet ?

  mert ha az, akkor van 1 kis csavar benne és nem feltétlen éri meg

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: ausztriai ticket szállások
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.