Autó bérlés!

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Autó bérlés!

 • Indította
  Témakör
 • #13302 Hozzászólás

  Scist

  Szeretnénk a Spanyolországi nyaralást autóval lebonyólítani, de az ismerõseink közül senkinek nincs alkalmas jármûve erre a célra. Szeretném ha minél több tippet tudnatok adni, hogyan, mennyiért, honnan lehetne alkalmas autót szerezni kb. 2 hetes idõszakra.
  Köszi elõre mindenkinek.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458299 Hozzászólás

  canya

  Autóbérlés Budapest, mikrobusz bérlés!

  Én, ha bérelni szeretnék, a Pit-Stop rent a carnál érdeklődöm. Minden külföldi utamnál is ezt csináltam, kivéve, ha repülővel megyek. Mikrobusz bérlés is nagyon kedvezményes volt náluk, egyedileg beszéltünk meg árat.

  #148095 Hozzászólás

  Zoli

  Mikrobusz

  Engem is erdekelnek a berlesi lehetosegek…
  Legyszi irj infot, ha tudsz!

  #148094 Hozzászólás

  Balazs

  Mikrobusz

  Én Angliában voltam tavaly nyáron mikrobusszal. A benzinköltség és az autókölcsönzés is 9 felé tudott osztódni. A szállás nem volt egyszerû. Az utiköltség tényleg megközelítette a repjegy árát(3/4) de az a szabadság hogy nem vagy semmihez kötve ha gondolod Hyde Park, ha gondolod Betles múzeum Liverpoolban, York, szóval több helyen tudsz megfordulni. Én ezt ajánlom bár Spanyol hon messzebb van Albionnál. Ha kell info mikrobuszbérlésrõl írj.

  #148093 Hozzászólás

  saman

  ebben az esetben

  tudom ajanlani a stoppolast. nem megy siman, egyszeruen, viszont garantaltan elmenydus :)

  #148092 Hozzászólás

  Scist

  alien@drama.obuda.kando.hu

  Az biztos, hogy a repcsi kényelmesebb, de mi annak is örülünk ha a legocskább modon is, de legalább össze jön a nyaralás. Különben is ha minden símán, egyszerûen, és tul kényelmesen megy akkor hol maradnak az emlékek! :)

  #148091 Hozzászólás

  Grabovszki

  mai

  adat szerint az autopalydijak, meg a kozbeni szallas kitesz annyit, mint egy olcsobb, 30-40 ezres repjegy. Meg legalabb ket fenek kell, mert az egyiket biztos szetulod odafele.

  #148090 Hozzászólás

  Scist

  alien@drama.obuda.kando.hu

  Az attól függ milyen a jármû. De minimum 4-en.

  #148089 Hozzászólás

  saman

  reszletek?

  hany ember, mennyi csomag etc.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Autó bérlés!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.