Autó olcsón eladó költözés miatt az USA-ban

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Autó olcsón eladó költözés miatt az USA-ban

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #22958 Hozzászólás

  csomaz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Az amerikai barátom Magyarorszagra költözik a következõ szemeszterre és ennek okán el kell adnia az autóját New London, Connecticutban (ket es fel óranyi tavolságra van egyaránt New Yorktól vagy Bostontól)
  Az autó adatai: 1992-es Nissan Maxima, sötétszürke, 190 ezer mérföld van benne, automata sebváltós, négy hengeres és 1200 dollárt szeretne kapni érte. Motorikusan jó állapotban van a kocsi, megy mint a veszedelem, a legkondi is jó benne, meg a többi extra. Olyan hibai vannak viszont, hogy meghalt a központizár es nehany éve letörött az antennája.
  Akit érdekel, az a 860-514-3220 telefonszámon hívhatja a barátomat, vagy tõlem is lehet kérdezni Magyarországon a 20-321-1054 számon.

Hozzászólás: Autó olcsón eladó költözés miatt az USA-ban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.