autoberles

 • Indította
  Témakör
 • #16686 Hozzászólás

  krisz18
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hello mindenkinek!
  A nyar folyaman autot szeretnenk berelni, floridaba utaznank new yorkbol, kerdes hogy menni fog-e a berles egy debitkartyaval, es nemzetkozi jogositvannyal. Segitsegeiteket koszi elore is

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #169005 Hozzászólás

  Frieden nyisd ki, rakom be..

  http://www.e-travelclub.hu/faq_auto.php

  #169004 Hozzászólás

  hihi ;-)

  Tapasztalatom hogy a probléma ott van, hogy nektek nem megy az inglis lengvidzs, de a világháló is ujdonság, mert annak az anyanyelve angol. Nektek az még magyarul is komplikált és azért nem találtok semmit. Azt hiszed mint nagyseggü Donna, hogy a te tapasztalatod a mértékadó.

  #169003 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hablatty

  Megint a bla-bla-bla…Tisztelt fan ulo Mr.IKSZmen, evek ota ott van a monitor elott es bamulja a vilaghalot. Ezt nevezem tapasztalatnak!

  #169002 Hozzászólás

  Nyisd ki a szád Frieden…

  Frieden te friss majom, a te tapasztalatod itt roppant korlátolt. A net pedig többet tud itt mint bárki. Minden tudás alapja az inglis lengvidzs.

  Car Rental Tips:

  Aki reptéren bérel az mindig ráfizet a külön adó és magasabb árral. Okosabban teszi ha a net-en körül néz hogy hol lehet bérelni a környéken, aztán oda megy. Elõzöleg pedig tisztázza az árakat phone, fax, email.

  Airport FAQ

  Parking & Ground Transportation
  Bus & Train Services
  Taxi and Shuttle Services

  #169001 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Rent

  vezeto beosztas-nak teljesen igaza van a magyar bankkartyat illetoen: mivel nem szerepel rajta a “DEBIT” (vagy “Check Card”) felirat hitelkartyanak nezik az USA-ban. Ha van rajta eleg penz akkor nem is kell megcafolni oket…
  IKSZmen Ur on meg mit irogat itt ossze-vissza mindenfelet? Berelt mar autot pld. Floridaban vagy csak osszeszed minden maflasagot a netrol?! A tapasztalat meg sokkal tobbet er…
  Igen En lemasztam a farol, de Onnek nagyon rossz lehet meg ott fonnt…

  #169000 Hozzászólás

  autokolcsonzes

  eselyeid:

  1.
  a magyar debitkartyakat – ha visa vagy MC logosak – akkor altalaban hitelkartyanak nezik az usaban, es mukodik rendesen (mond azt hogy hitelkartya!), ha van rajta a biztositas osszege +, cegtol fuggoen, meg 50-500 dezso, amit ovadekkent levesznek (autorizacio csak).

  2.
  alamo.com az egyik olyan keves kocsikolcsonzo amely debitkartyat is elfogad a berles elejen, DE (!!!) kerik hozza: a oda-vissza repulojegy, telefonszamla (akar magyar) a neveden, utleveled bemutatasat – ill. neha meg mast, kerdezd meg toluk. nehany egyeb kocsikolcsonzonel meg ez elofordul szinten.

  3.
  besetalsz a budget/hertz/stb. bp-i irodajaba es eloadod problemadat. valoszinu tudnak adni egy itthon kifizetett megoldasi ajanlatot vagy hasonlot. ugyanezt azt hiszem utazasi irodakon keresztul is meg lehet csinalni.

  jo autozast, floridaba KELL kocsi, kulonben a repteren maradsz vegig.

  #168999 Hozzászólás

  hihi ;-)

  Ezzel én már foglalkoztam eleget. Jöhetnek a gyengébbek és makoghatnak a kártya rejtélyeiröl.;)

  http://www.independenttraveler.com/resources/article.cfm?AID=25&category=2

  On-line autóbérlés
  Xman xman4real@f… [Ellenõrzött E-mail] 2004 Dec 01, 18:38

  Persze a Startlaprol könnyü volt idetalálni. A gyengébbek kérdezik hogy miért használom a net-et. Azért mert gyors, egyszerü és többet tud mint itt bárki. Zöldfülü nagyseggü Donna volt az elsõ akit kioktattam a forumon.

  http://autokolcsonzo.lap.hu/index.html

  http://www.rent-a-wreck.com/

  Az USA-ban nekik jó áraik vannak. Ezek napi árak de lehet hosszu távra is bérelni ami jóval olcsóbb mint special. Emil válaszolnak. Ez csak 1 üzletük a környéken kostolónak.

  Choose Car Car Types Daily Rate Miami for 12/01/04

  COMPACT TERCEL,NEON,MIRAGE $ 22.99

  CONVERTABLE MUSTANG $ 49.99

  FULL SIZE INTREPID $ 29.99

  MIDSIZE COROLLA, SENTRA $ 24.99

  SPORTY CAMARO $ 49.99

  VANS CARAVANS,WINDSTARS $ 39.99

  WORK VAN OR PICK UP FORD/CHEVY $ 49.99

  #168998 Hozzászólás

  hihi ;-)

  Minden tudás alapja az inglis lengvidzs. Elõttem pedig itt csak majom makogás volt, aztán Frieden lemászott a fárol.

  http://www.carrentalexpress.com/

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: autoberles
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.