Autóval Horvátország augusztusban

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Autóval Horvátország augusztusban

 • Indította
  Témakör
 • #8336 Hozzászólás

  miccer
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok augusztus elején indulnánk,és minden infót szívesen veszünk.Elsõdleges cél Dubrovnik és környéke,de nyitottak vagyunk mindenre.
  Olcsó szálas,kempingek,stb…

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #117071 Hozzászólás

  Laci

  Horvátnak

  Ha ránézel a térképre, láthatod, hogy Opatija és környéke, vagy a Rijeka és Crikvenica közötti rész, persze az sem mindegy hogy az ország melyik részén laksz

  #117070 Hozzászólás

  Horvát

  Horvátország?

  Nyáron szeretnénk autóval lemenni Horvátországba.Melyik a legközelebbi tengerparti hely? Autóval kb.hány óra út?

  #117069 Hozzászólás

  Felhõ

  Kedves levél író!

  Az életet nem dugom mikroszkóp alá. Egyszerûen leírtam a véleményemet a kért szálláshelyrõl. Egyáltalán nem vagyunk igényesek, hiszen mi rengeteget túrázunk, kirándulunk és szinte mindig sátorban vagy apartmanban szállunk meg. Ezért sem számított itt sem az idõ, hiszen nem fürdeni, napozni mentünk, hanem kirándulni. Az ember életét lehet, hogy az atkák zavarják a legkevésbé, de ha éjszakánként fuldoklik tõle, akkor nem hiszem, hogy így van. Mivel több apartman is tartozik ide, Ön valószínûleg egy jobbat kapott. A háziakat egy férfi jelentette, aki legtöbbször valóban nem volt otthon, mert még az elején elmondta, hogy a vendégekkel együtt el szokott járni kirándulni. Mint említettem, én csak a tapasztalataimat írtam le. Nem dicsérhetek egy olyan helyet, ami számunkra nem volt megfelelõ.

  #117068 Hozzászólás

  Mlini

  Kedves Felhõ

  Én 50 feletti nõ vagyok, ezt csak azért mondom, mert rég rájöttem, hogy az életet nem szabad mikroszkóp alá dugni.

  Sajnos az â01E életünketâ01D az atkák zavarják legkevésbé . Erre majd Ön is rájön idõvel.

  Ami az edényeket és a többik ilelti, nehéz elképzelnem, hogy a háziakból nem tetszett senkit megtalálnia, mivel õk naponta többször is megjelentek. A háznak különben 3 bejárata is van, sõt az udvaban is vannak lakások. Nehéz elképzelnem, hogy Önök ha akartak nem tudták a â01Ekizárástâ01D megoldani.

  Mivel szeptemberben voltak, elképzelhetõ hogy felhõs idõ is volt, ami kicsit szomorkás hangulatot kelt az emberben, fõleg nyaalás közben. NA, de ez már igazán nem tartozik a szállásadóra.
  A családommal 3 éven át ott nyaraltunk és ezután is oda szeretnénk menni a barátainkkal együtt

  #117067 Hozzászólás

  Kovács Zsolt
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Milini

  Szia!
  Köszönöm a gyors választ,és a segitséget!
  K.Zsolt

  #117066 Hozzászólás

  Felhõ

  Szia Zsolt!

  Sajnos nem tudok más szállást a környéken, viszont a neten rengeteg lehetõség van. Remélem nektek nagyobb szerencsétek lesz. Azért a mi kedvünket sem vette el ez az apartman, mert a rengeteg látnivaló kárpótolt helyette :)

  #117065 Hozzászólás

  Kovács Zsolt
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Milini

  Szia Felhõ!
  Köszönöm szépen az infót,akkor nézek valami mást!
  Nem tudsz tanácsot adni véletlen hogy hol érdemes azon akörnyéke 1-hétre megszállni?
  Várom válaszod!
  Üdv: K.Zsolt

  #117064 Hozzászólás

  Felhõ

  Szia Zsolt!

  A fõútról kicsit bentebb van egy parkoló kb. 2 – 3 autó számára, ahol a tulaj szerint nem lehet megállni. Persz mi ott álltunk meg. Szerencsénk is volt, mert mindig volt hely. Amennyiben nincs, akkor közvetlen a fõút mentén van lehetõség parkolni vagy a tenger mellett, ahol egyrészt nincs is hely – pedig mi is szeptemberben voltunk – másrészt, a hullámok felverik az autóra a sós vizet. :( A kis parkolótól elég sokat kell lefele lépcsõzni a szállásig. Ami az 1 hétre való cuccokkal nem volt valami kellemes, fõleg, hogy többször is kellett fordulni. Ugyanez igaz a partra vezetõ útra is. A szállás elég egyszerû, mondhatni puritán. Igazából nem nagyon volt az embernek gusztusa az edényekbõl enni, inni stb. Takarító eszköz nem volt semmi! (seprû, lapát, felmosó stb.) A vízcsapok is hagytak némi kivetni valót maguk után. Mivel egy közös bejárat van több apartmanhoz, és csak 1 kulcs van – az is természetesen belülrõl – elõfordult, hogy kizártak minket napközben. A tulajt pedig igen nehéz elérni, mert nem sokat tartozkódik otthon. És ami a legrosszabb, hogy az ágyunkban volt valami atka szerûség, mert éjszakánként, amikor már aludtunk a párom állandóan fuldokolt. De szó szerint és csak az ágyban. Hát, röviden ennyi. Remélem segítettem.

  #117063 Hozzászólás

  Kovács Zsolt
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kérdés

  Szia Felhõ!
  Mi volt a gond a Sóti-appartmannal?
  Pont azt néztem ki magunknak a jövöévi nyaralásunkhoz!
  Ird meg légyszives hogy mi volt a gond!
  Elöre is köszönöm!
  Kovács Zs.

  #117062 Hozzászólás

  Felhõ

  Mlini

  Mlini: Sóti apartman. Ide NE menjetek!!!

  #117061 Hozzászólás

  miccer
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszönöm a segitséget Laci ! :)

  Körbe is nézek ,szálasig még nem jutottunk el az most jön :)
  Még próbálkozom Görög honnal,de azt azért nem itt,és most :)

  #117060 Hozzászólás

  Laci

  Dubrovnik

  Egy jó tanács, szombaton ne utazzatok. Ha apartmanok érdekelnek, nézd meg a http://www.dubrovnik-online.com oldalt, itt rengeteget találsz. A Dubrovnik környéki üdülõhelyeken olcsóbbak valamivel a szállások mint a városban, és strandolni is jobban lehet. Ilyen települések Mlini, Kupari Srebreno, és a kisváros Cavtat, ami aranyos hely. Ezek a települések Dubrovniktól max. 15 km-re vannak. Dubrovnikba bemenni busszal érdemes mert parkolóhelyet csak véletlenül lehet találni. Reggeltõl éjfélig óránként járnak a buszok. Kemping ügyben nem vagyok otthon.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Autóval Horvátország augusztusban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.