ayahuasca vs. san pedro

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika ayahuasca vs. san pedro

 • Indította
  Témakör
 • #24333 Hozzászólás

  H_S_TH

  sziasztok!

  itt toporgunk Cuzcoban egy saman irodaja mellett, hogy merjuk-e.

  ki volt ilyen tripen? valoban teljesen biztonsagos? nem maradunk ugy? :D

  egyszoval megeri a dolog? 65 USD-ert kinalja a 7 oras szolgaltatast a mester.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #286496 Hozzászólás

  szilgá

  szilvinek szeretettel

  Nem értettem a legutolsó hozzászólásodat, de miután elolvastam az én válaszomat, megértettem, hogy félreérthetõ. Én azt akartam jelezni, azért lettem okosabb, mert hallottam az általad imertetteket. És semmi beképzeltség nincs bennem.Már akkor is álmatlan az éjszakám, ha a Bükkbe indulok. Visszatérve Perura: tényleg jobban rálátok így egy általam ismeretlen eseményre.
  A “szigá”-t meg rosszul írtam. A jó utazást kívánó mondatod meg rámfér!

  #286495 Hozzászólás

  Szilvi

  Szigá, én kérek elnézést…

  így látatlanban is. És többet tudsz a világról is. Biztos vagyok benne. Nem vitatom.
  Tudod, akik ezt így hangoztatják azok általában tényleg igen nagy tapasztalattal szoktak rendelkezni.
  Mellesleg, nem értem miért kellett ezt így kijelenteni, nem kérdezte senki.
  És mellesleg tényleg jól eltájolódtál, mert én egyáltalán nem baszogatni akartalak. Sajnálom hogy félreértetted.
  További jó utazást!

  #286494 Hozzászólás

  szigá

  bocs a tévedésért

  Hála Istennek, hogy eltájolódtam. De többet tudok a világról…

  #286493 Hozzászólás

  Szilvi

  nem mindegy hogy hol

  Sziasztok,
  Szilgá te jól el vagy tájolva.
  San Pedróról nem hallottam. Az ayahuascát sajnos nem próbáltam, mert mire eljutottam volna odáig, már csak annyi pénzem volt hogy épp hazajöjjek.
  Viszont rohadtul irigyellek benneteket és alig várom a következõ utamat, hogy kipróbálhassam.
  A lényeg: rengeteg emberrel beszéltem Peruban, aki kipróbálta, egy magyarral is. Állítólag ha kezdõ vagy, akkor érdemes olyan helyen csinálni, ami tényleg biztonságos, ahova befizetsz és egyszerre többen vagytok és teljesen hivatalos az egész. Ennek címe:
  Center Takiwasi
  Tarapoto
  Prolongacion Jivon Alerta 466
  http://www.takiwasi.com 51-42 525479
  Szóval ez Tarapotóban van, nem tudom oda mentek-e, de ott a központ. Nekem azt mondták, persze több helyen is csinálják, de hogy az nem biztonságos. Merthogy nem tudod hogy kihez mész és akár ki is rabolhatnak. Én sem vagyok egy beszari, de ez mégis csak Peru.
  Szóval a tarapotói az úgymond “professzionális”
  Ez csak egy jótanács. Egyébként tutti jó lehet. Azt mondták, hasonló a hallucinogén gombához, de persze sokkal jobb. Két különbözõ növény fõzetébõl készül. A kettõ közül az egyik csak azért kell, mert anélkül a másik-amelyik igazán hat- nem tudna felszívódni.
  Rengeteg vizet meg kell inni miután megittad a fõzetet. Utána ül mindenki körbe a kis vödörrel és okádik mint a lakodalmas kutya. Utána ha minden kitisztult, jöhetnek a félelmeid. Amitõl az életedben vagy tudat alatt a legjobban félsz az mind rád zúdul és szembe kell velük nézned. 2 francia srác mesélte hogy az egyikük pl állítólag vinnyogva sírt ebben a szakaszban. Mikor ennek vége utána jön a “másik világ” a ” harmadik dimenzió” stb. Ezt mindenki máshogy nevezi attól függõen ki hogy élte meg.
  Kár hogy személyes élményt nem tudok mondani.
  Ha tényleg iroda van ott Cuzcoban és megbizonyosodtatok felõle hogy nem gagyi az egész akkor feltétlen próbáljátok ki. És utána légyszives MESÉLJÉTEK EL!
  Sok sikert!

  #286492 Hozzászólás

  nadie

  san pedro

  Ha a san pedro kaktuszbol keszitett fozetre gondolsz en mar tapasztaltam a hatasat.Voltam egy saman szertartason…, az ingyen volt… Egyszer eleg volt belole…

  #286491 Hozzászólás

  szilgá

  lehet, hogy egyre gondolunk?

  Mikor Puca Pucara erõd és Quenco között tettünk egy kitérõt Salonpunku felé, egy inka emlékhely helyén, a domb alján egy sámánnak beöltözött bennszülött a turistacsoportnak régi szertartásokat mutat be egy faragott kõ körül. Távolból figyeltük õket. A végén a sámán “megáldja” a résztvevõket.
  Mint érdekesség, tetszett.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: ayahuasca vs. san pedro
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.