Az ev expedicioja

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #421359 Hozzászólás

  _yoss

  :))

  ugye itt az expedícióról egy kép, jó felbontásban:

  http://www.shelford.net/formaldinner/picture_formaldinner_lineout_large.jpg

  nézzétek meg a jobbszélsõ lábát, talpát…

  télleg nem hat rájuk a gravitáció :))

  #421358 Hozzászólás

  kis herceg

  jegmaszos kepek

  Most neztem meg a jegmaszos kepeket, a covent gardeni Ellis Brigham boltban keszultek, ahol van egy 8 m-es jegfal (http://www.ellis-brigham.com/tower_house.htm).
  Ami a masik “ice climbing”-os kepet illeti… Haaat, tenyleg eleg durva, h nyomatjak egy 70 fokos lejton 2 meterre osszekotve egymastol…

  #421357 Hozzászólás

  kis herceg

  Meg a tvben is voltak…

  …nem olyan regen vmelyik angol csatorna hiradojaban is szerepeltek, akkor meg edzettek. Nem gondoltam volna, h sikerul nekik. El is felejtettem neked mondani, Lud, mert annyira gagyinak tunt.

  #421356 Hozzászólás

  Lud

  penz

  Tortenetesen a fiuk a kulonleges akciojukkal osszekalapoztak kabe tiz misit egy egeszsegugyi kutatas alapitvanyanak szamlajara is a sajat hobortjuk szponzoralasa mellett. Ezt is lehet fikazni sporttarsak :)

  #421355 Hozzászólás

  Postman

  Szponzor

  Lehet h. egy õrült ötlettel könnyebben találsz támogatót, mint egy komoly mászással. Abból már volt sok. A szponzor érdeke a médiamegjelenés, és errõl valószínüleg többet írtak, mint ha csak vkik, vhol, vmit megmásznak vmenyi idõ alatt. A köznép nem tudja mit jelent “északi fal”, viszont számára vicces hogy 6000m-en szmokingban reggeliznek… Bár ha jobban megnézitek a képeket, mindenki veszettül fogja a tányérokat, a poharakban bor helyett csak vmi bordó selyemkendõ van, és rendesen alá vannak öltözve annak a szmokingnak. Pár unatkozó angol-skót egyetemista, akik egy buli után másnaposan kitalálták, megvalósították és most örülnek neki.A sok pénzes, hódító, teljesítményorientált, és mittoménmégmilyen expedíció közül én is szívesen nevezem az “év expedíciójának” még ha csak a citromdíj kategóriában is.

  #421354 Hozzászólás

  Lud

  zsir

  Senki nem allitja (meg ok sem) h ok a legjobb maszok – ellenkezoleg az egesz egy jol kitalalt rekordkiserlet, nem kevesbe v jobban idiota mint a legtobb guinesses dolog.
  Az egeszre ugy bukkantam ra, h megneztem az idei szezon Everest expedicios listajat. Talan ha ket komolyabb expedicio van a tobbi a jakosvenyt gyuri. Na hogy ezek honnan szereztek szponzort szamomra az a kerdes.

  #421353 Hozzászólás

  Zoltán

  Remek!!!

  Szeretnék én is egy közel 80 fokos jégfalon “elengedett” kézzel mászni! NEKEM MIÉRT NEM SIKERÜL????!!!! Ez szemétség, mindig a gazdagok járnak jól. Rájuk már a gravitáció sem úgy hat… Lehet, hogy azé’, mer’ Nyúton angol vót??!!
  Esznemértem…

  #421352 Hozzászólás

  Tomi

  hiszem, ha látom

  Írni én is tudnék akár hatfogásos lakomáról is, de akkó mé nem olyan képet csináltak, amin tömik a fejüket? Lehet, hogy Photoshop-pal készült az egész expedició. Ha nem, hát annál szomorúbb. Az angolok nálam egyre mélyebbre ássák magukat. Köcsög banda.

  #421351 Hozzászólás

  Dúvad

  Érdemes megnézni

  a galériában egy jégmászásról készült fényképet. Nagyon jól látszik, hogy a kép meg van döntve, valójában ez egész nem meredekebb 30 foknál. Ez jól látszik a testtartásból, és a sziklapárkányokra nõtt fûbõl. Láttam már jobb kamuképet is! Az oldal végén van egy kisfilm, ebben jól látható, hogy a srácok “gyakorlott” mászók. És mindehhez még szponzorokat is találtak! Megdöbbentõ!

  #421350 Hozzászólás

  Lud

  olvasd el

  meg a nyakkendo szinere is figyeltek, haromfogasos menu volt, mindent levittek. Gondolom volt egy kazal serpajuk de akkor is atom arc csavok.

  #421349 Hozzászólás

  Tomi

  brittek

  Ilyen marhák is csak a brittek lehetnek.
  A kaja persze hiányzik a tányérokból!!! Azt már egy kicsit macerás lette volna kitálalni ott a viharos szélben, aztán az exponálás után a szaftos tányérokat beb***kodni gyorsan a hátizsákba.
  Hiába, az angol konyha nem sok remekmûvet produkált még. Õk mással próbálnak villogni.
  Egészségükre!

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Az ev expedicioja
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.