Azok a magyar termalfurdok

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Azok a magyar termalfurdok

 • Indította
  Témakör
 • #26855 Hozzászólás

  New Yorker

  Igazabol mit tudnak azok a hires termalfurdok tenni az ember nyavalyas csontjainak? Amikor meg nem fajt semmi reszem latogattam a Margit Szigeti Termalt, Gellert Furdot, Szechenyi Furdot. Nem figyeltem oda mi tortenik velem, ma mar jobban erdekelne a csodajuk. Letezik, hogy Hajduszoboszlo lekorozi mindet?
  Nagyon szerencses Magyarorszag ebben a tekintetben. Az egesz USA-ban nincs egy igazi termal viz. Saratogan (NY allam) van egy Spa de “beneztem” a szinfalak moge, a vizet melegiteni kell, kozben szendioxiddal dusitjak. Szegeny kis furdo…
  A masik Floridaban van North Port-on. Asvanyi sokban gazdag de csak test hofoka van.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #309789 Hozzászólás

  Katalin

  NY-nek

  Létezik bizony! Általában drogériában kapható,no meg a lelõhelyeiken is árulják:) (napjainkban már minden eladó, és megvásárolható) Tisztítókúra ügyben hozzám is lehet bizalommal fordulni:) Sok szerencsét!

  #309788 Hozzászólás

  New Yorker

  Hazikolbasz elado!

  Katalin, az nem is rossz ujsag es meg is lehet erteni, hogy nem rogton dolgozik, de dolgozik a termal viz. A tisztito kurat meg mar annyitol hallottam, hogy utana kell nezzek.
  Itt jut eszembe regen lattam az uzletekben valahol asvanyi sokat furdokadba tenni. Letezik me’g ilyesmi?

  #309787 Hozzászólás

  Katalin

  NY-nek

  Szia! ENgem tavasszal küldött a doki Kiskunmajsára termálvizes fürdõkúrára. Tengentorral és kézi masszázzsal együtt, no meg szauna, uszikálás, csuda jól éreztem magam:)) Deréktáji csigolya problémám miatt utalt be az orvos, 10 alkalommal vehettem igénybe ezt a komplex szolgáltatást. Akkor rögtön nem éreztem eredményét, de mivel egész nyáron nem fájt a derekam, ennek a kúrának tudtam be (no meg az egyhetes böjtnek:) Most megint készülök kiíratni, évente kétszer igényelhetjük meg.
  Nagyon fontos, ha meg akarunk szabadulni nyavalyáinktól, elsõsorban tisztító kúrát kell végeznünk. Utána jöhet maga a gyógyítás, amikoris megszabadultunk a feleslegesen mérgezõ salakanyagoktól. Ha tervezed a magyar termálvizek látogatását, már most elkezdheted a felkészülést, tisztító kúrával, amibe bizony nem fér bele a jó házikolbász….:))

  #309786 Hozzászólás

  New Yorker

  Na most

  Jo volna hallani amit szeretnek tudni, hogy mire hasznalnak azok a termalfurdok? …mert a kis hazi palinkamat, hazi kolbaszomat, hazi boromat-soromet itthon is eltudom fogyasztani New Yorkban a futott uszomedencem szelen. Halljam mar kinek tuntette el az a “gyogy-termal viz” a nyavalyat a csontjaibol.

  #309785 Hozzászólás

  Olgi

  New Yorker

  Nem fogod megbánni!
  Az igaz azonban, hogy nyáron kevésbé lehet élvezni, mert a környék összes helységébõl buszokkal jönnek és nagy a tömeg. De tavasszal és õsszel nagyon kellemes. Mi minden május 1-én lemegyünk nyitásra. Akkor nagyon szép is. Barátunknak van ott egy háza amit azért nem ad el, mert” egyszer, nemsokára öregebbek leszünk és nagy szükségünk lehet rá”

  #309784 Hozzászólás

  New Yorker

  Olgi

  Nem is csodalkozom, hogy az Alfoldon tobb ilyen furdovaros van es alakul, ugy gondolom ugyanazt a vizet kapjak ami Hajduszoboszlon is van a medenceben vagy kadban. Hazautazasomkor meg fogom latogatni eloszor Cserkeszolot, ugy gondolom tapasztaltabb vagy mint en. Koszonom.

  #309783 Hozzászólás

  Olgi

  New Yorker

  Nem csak Hajdúszoboszló van a világon. Az Alföldön nagyon jó hely pl. Cserkeszõlõ. Egy átalgos alföldi kis faluból nõtte ki magát az elmúlt 10 évben éppen a termálvize miatt. Csodálatos strandja, ülõ termálmedencéi, masszõrjei stb. vannak. Mellette van egy camping, ahová a holland és német nyugdíjasok lehúzzák úgy április táján a lakókocsijaikat és ott maradnak október végéig. Nem ok nélkül! A víz mozgásszervi megbetegedésekre, nõgyógyászati dolgokra jó és állítólag csodákat mûvel. Inni pedig lehet a “CSerke kincse” nevû, helyben elõállított ásványvizet.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Azok a magyar termalfurdok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.