Ázsia 3 hónap elvonulás

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Ázsia 3 hónap elvonulás

 • Indította
  Témakör
 • #460170 Hozzászólás

  Király Zsolt

  2-3 hónapos Ázsiai kinttartózkodáshoz keresek utitársat.
  2016.dec. – 2017.marc.

  “Teljes elvonulás” a cél, a kint eltöltött idő alatt átvenni a helyi ritmust, szokásokat, és közben megismerni az élet igazi értékeit. Lehet, hogy Ázsia anyagiakban egy szegény földrész, de emberi értékekben talán az egyik leggazdagabb.
  Tengerpart, mosoly, természet, szabadság, stb…Többször voltam már ilyen úton, de most úgy érzem megosztanám valakivel a kinti élményeket. Nagy hatással tud lenni egy ilyen út az emberre, utána teljesen átértékelődik az egész élete.

  A turista az az ember, aki azt élvezi, ha a helyi kultúra kiszolgálja az igényeit. Az utazó elfogadja a helyi kultúrát, alkalmazkodik hozzá, és egyáltalán nem akarja megváltoztatni…

  Kérem csak olyanok írjanak, akik hasonló céllal szeretnének utazni.

  Részletek
  pirok34@gmail.com

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #460826 Hozzászólás

  Péter

  Szia,

  Tudom, hogy hosszabb időre keresel útitársat, de megkérdezem. Max 3 hét (vietnam, laosz, kambodzsa, thaiföld) is érdekelne esetleg?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Ázsia 3 hónap elvonulás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.