Ázsiai lányokkal összejönni Magyarországon

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Ázsiai lányokkal összejönni Magyarországon

 • Indította
  Témakör
 • #22248 Hozzászólás

  DeeJay1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hello mindenki!
  Akinek vannak tapasztalatai, kérem ossza meg velem. Mellesleg millyen egyetemek melyik karain vannak jelentõs számban ázsiai lányok?

  Mivel igazán érdekelnek… minden nép… kínai, koreai, vietnámi, thai, filipina (fülöp-szigeteki), maláj, indonéz, laoszi, kambodzsai, japán… csak szép legyen, kedves és okos.

  Aki bármilyen információkkal rendelkezik sikerre vezetõ módszerekrõl, és az ázsiai egyetemi/fõiskolai diáklányok magyarországi megoszlásáról, kérem jelezze.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 28
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #236898 Hozzászólás

  Béci7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Vagy csak rossz országban vagy…

  Kedves PAdme111…

  Ez ebben a formában azért nem igaz. Én is találkoztam már elég sok keleti lánnyal, de nagyon kevéssel, aki ne lenne legalább annyira tiszta, mint egy európai lány. Tény és való, hogy vigyázni kell velük, mert ázsia egy alapjában véve képmutató. Igent mond mindenki mindenre, bólogat, mosolyog… és a valóságban nem ért veled egyet és hazudik sok sok ember, fõleg a nagy városokban. A másik oldalról meg ott vannak, akik a mi jól kifejlett okos európai agyunkkal gondolva kicsit naívak, holott nem azok, csak más a kultúra, mások az értékrendek.
  És egy ázsiait nagyon meg kell ismerni ahhoz, hogy tudd, most tényleg téged szeret, vagy csak a bankszámládat… Sok olyan magyart ismerek, akinek ázsiai (kínai, koreai) felesége, sõt családja van, és boldogok… Egy családnál az a lényeg, hogy a férfi és a nõ boldog legyen, egy célért harcoljon, és szeressék egymást, szeressék az életet egymással élni, nem külön utakon. Ha ez megvan akkor a színek (bõrszínek) eltûnnek, és a kedveseddel,( legyen az japán, kínai, vagy a legszebb thai, vagy egy csoki lány afrikából ) ti lesztek a legboldogabbak a világon. És a kutyát nem érdekli, hogy ázsiai vagy sem…

  #236897 Hozzászólás

  dent
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nem minden arany, ami fénylik

  Szerintem nem lehet igy általánositani, hogy a fehér lányok gázak, erkölcstelenek, az ázsiaiak pedig a megtestesült ártatlanságok. Külföldön élek, nagyon sok ázsiai nõvel találkoztam,szinte minden helyrõl és dolgoztam nekik és velük nagyon sokat. Náluk butább (iq iszonyat alacsony), mocskosul igénytelen nõket ritkán láttam. Sokat beszélgettem másokkal arról, hogy aki velük szexel, annak “good luck” . Abszolut távol áll tõlük a higénia és az igényesség magukra nézve. Errõl tudnék mesélni. Az pedig tipikusan igaz rájuk, hogy pénzért bármit elviselnek és mindenre bólogatnak, a legtöbb pasinak meg ez kell.

  #236896 Hozzászólás

  Gyurkovics András
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  én is szeretem az ázsiai lányokat

  Szerintem nagyon igazuk van azoknak akik nem csak a magyar lányokat dicsérgetik, hisz mit ér a szépség ha elfajult a lélek. Persze Magyarországon, falvakban is találunk még rendes embereket.Én azóta szerettem beléjük, mikor Szlovéniában egy nemzetközi kézilabda tornán láttam egy nagyon csinos lányt a taiwantól.

  U.I: Különben én is majd egy ázsiai /kínai, taiwani/ lánnyal szeretném leélni majd az életem.

  #236895 Hozzászólás

  koppány
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  keleti kultura ,nem csak a sex miatt

  Kis bevezetõ: több éve már a vad-nyugaton dolgozom( europában) roma civilizácioját és bukását látom benne…magyarként. nem zavarnak az épülõ mecsetetek és kinai ,keleti éttermek… élet messze sodort a családtól nagyon kevésszer tudok hazamenni Élettársamhoz, gyerekeimhez. Élettársam nagyon szeret és nyitott, megengedte hogy éljek,ne csak gürizzek. Probálok nem katulikusként gondolkozni,meg kell találnom lelki-testi egyensúlyt… kinai, kazak,török,arab, keleti értékkel felruházott, tiszta lelkû lánnyal élnék..élnénk!
  Ott nem arról szól az élet,hogy:Éljen Cesar! Éljek Én! Csak Én! Lehet Tõlük tanulni.Hitet,Reményt,Szeretetet.Szabályok vannak, de így érthetõ.

  #236894 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  meg a vegen meggyozol…

  kedves deejay ur,

  hany eves is vagy most?kezimunkaztal kamaszkorodba te is, mint minden rendes fiatal?(mint en is…).remelem annak rendje-modja szerint hokiztal te is a pornofilmekre,mint barki mas…
  mindenki a vered fogja szivja ha ilyen dumaval eloallsz,akarhol a vilagba…javaslom olvasd el a tobb novel elni egyszerre…rovatot.ott par franko hozzaallast olvashatsz…tobbek kozt az enyemet is.
  a korodhoz megfeleloen viselkedj.ha van egy nod,akkor udvarolj neki,szeresd(amig van ertelme),vidd le a foldre,stb.ha meg vege-akarmiert-,huzol egy strigulat,oszt nezed a kovetkezot.ha csak korbeugralod,es csorgatod a nyalad annak,mi ertelme van?azota nemetorszagba a kinai baratnod meg mar a nevedre se emlekszik.oh,patyolatlelku ,tanyerfeju,kinai no…akkor se kene,ha ingyen adnak.az ertelem hianycikk,meg a koton is ugynezem a te utcadba.
  baratom hajlamos vagyok azt hinni,hogy sztk keretes szemuveged van,meg jarokereted…

  ha,meg nem .akkor viselkedj felnott modra.szerezd meg a not,ha kell.ne a mesterkelten kialakitott erkolcsodnek higgy?tudod itt a romlott bp-en is rengeteg ertelmes no van.csak kutatni kell oket.ez van.

  nyugodtan elkuldhecc az anyamba,ha nem tetszett amit firkaltam neked.de elobb gondold vegig es ha van .vond le a tanulsagot.

  minden jot,

  zoli

  ui:gyanus vagy te nekem…lehet,h megint losonci kristof ur elemzi az embereket?

  #236893 Hozzászólás

  DeeJay
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  csajokról

  Ismerek vietnámi, mongol, koreai, kínai lányt is. Furcsa de kb. az ismerõseim fele tud magyarul :D

  Van aki itt nõtt fel, de van aki magyar nyelvet tanul itt.
  Van akinek kínai boltja van.

  Amúgy nagyon kedvesek és szépek, nem olyan egoisták és önteltek mint a helyi lányok többsége, pedig nem is BP-n lakom.

  #236892 Hozzászólás

  DeeJay
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Látom jól elkanyarodott a téma. Lehet hogy aberrált állatnak értékeltek, de egy kínai barátnõ után én már csak azért járok szórakozóhelyekre hogy megismerjek egy õhozzá hasonlót. És fehérek tényleg elrontják az ázsiai lányokat, aki EU-ban vagy USA-ban nõtt fel az hasonul ehhez a flegma bunkó lerázós stílushoz. Az igazi ázsiai lány ha utcán vagy az egyetemi büfé elõtt leszólítja, elbeszélget velem, akár tel. számot vagy email, msn-címet is cserél velem.
  És láthatólag örömmel fogadja hogy van társasága. sajna nem BP-n élek, mert ott sok kínai, mongol, vietnámi lány van, meg pár egyéb (japán, koreai)
  de pl. thaiföldi azok ált. feleségei valakinek, és legalább 25-30 évesek.

  Mondjuk én legjobban a számunkra “tipikus” ázsiai lányt kedvelem, akinek keskeny szeme van, sárgás bõre, dús hosszú fekete haja, de az ilyen kreolos (maláj, thai, filipina, indonéz) is azt hiszem megfelelne.

  UI: az én kínai barátnõm is szûz volt 22 évesen, én is az vagyok 20 évesen. tudom, röhögtök, de majdnem elvettük egymásét, csak õ nem akart szexet rögtön az elején, és sajnos elutazott Németországba, mert ott él a családja, ott tanul már.

  #236891 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  igazsagod vagyon(reszben)

  kedves seti-daniel- ur,

  finoman megfogalmazott velos valasza,talan celba talalt.
  tul konnyu iteletet alkotni.igen valoszinu nem helyenvalo amit szingapuri kk ur osszeirkalt,a no-auto parhuzamrol.de nekem ugy tunik boldog,avagy igy erzi magat-egyelore-jol.kedves meltato soraibol,az derult ki,engem nem ert kritika vilaglatasomat illetoen.ha megis,akkor ez van.mindenkinek fejlodni kell,tolerancia es egyebek teren.

  minden jot,

  zoli

  #236890 Hozzászólás

  Hát

  hogy is mondjam…finoman szólva egyszerüek vagytok,mint a százas szög.Nekem két lányom kínai,6 és 8 évesek.De már most(minden elfogultság nélkül) szellemileg messze felettetek állnak.Ja,hát ez ti kúltúrátok…ti úgy néztek a másik emberre,mint valami használandó tárgyra.Valószínüleg mert ezt láttátok otthon is,meglett ember létetekre éretlenebbek vagytok egy kisiskolásnál és olvasva amit itt összehordtok,azok is maradtok.Büszkék lehettek rá.

  #236889 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kk urnak.

  kedves kk ur,

  irtam egy hosszabb levelet,de elvitte a huzat.igy rovid leszek.minden jot a kinai holgyemenyhez.remelem bevaltaja a hozza fuzott remenyeket.de en tulsagosan szeretem az europai csajokat.igy megmaradok hitemben,hogy az o szoknyajukat kergetem tovabbra is.

  minden jot szingapurba,-remelem egyszer eljutok oda is-

  zoli

  #236888 Hozzászólás

  KK1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  bocs Zoli

  khmmm, elneztem a nevet, szanom-banom.
  Ertem en a nezopontodat, regen magam is igy gondoltam. Logikus is lenne. De akkor miert van az hogy egy azsiai lany elete vegeig ragaszkodik hozzad es a valas szinte ismeretlen fogalom?
  Az az igazsag, hogy az itteni lanyok (most szingapurban elek, de egesz DK-azsiara gondolok) sokkal erzelmesebbek es altalaban sokkal kevesebb tapasztalatuk van szexualisan mint egy europai lanynak.
  Amikor Irorszagban eltem, ismertem egy nagyon kedves Filippina lanyt. Finn ferje volt elotte, csinalt neki ket gyereket, majd lelepett es se gyerektartas se semmi. Ott volt egyedul ket gyerekkel. Elmeselte hogy jottek ossze. egy pubban reszegen elkezdett a srac nyomulni es a baratnoi biztattak, hogy jojjon ossze vele, mert meg nem volt elotte kapcsolata. Persze ok ugy gondoltak hogy csak egy ejszakara. De a lany nem volt europai, es ugyan eleinte nem tetszett neki a srac, de nem tudott elszakadni tole. Borzasztoan bant vele a srac de megis szerette. A vegen jol megszivta. kesergett nekem, hogy barcsak olyan hideg es szivtelen tudna lenni, mint az europai lanyok, barcsak o is tudna olyan lazan venni a dolgokat. De halistennek, ezek a lanyok nem ilyenek. Ha valakit megszeretnek, ragaszkodnak hozza eletuk vegeig. Persze a lany szempontjabol a te nezopontod nyero. Ki kellett volna probalnia mas ferfiakat, jatszani veluk, es akkor nem serul meg, vagy sokkal kevesbe. Egy ferfi nezopontjabol, viszont pont egy ilyen lanyt kell kifogni, es jol banni vele, amit elete vegeig meg fog halalni. Ilyen not kell elvenni felesegul es normalis anyja lesz a gyerekeidnek. Mert ahogy mondjak sokfele a vilagban, ketfele no van kurvanak es felesegnek valo. A kettot jobb nem keverni. En szivesen baratkozom az elobbi fajtaval, meg egy kis kaland is belefer, de el nem vennem oket semmi penzert.

  #236887 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kianai lany..

  kedves kk ur,

  megtisztelt valaszaval,igy en sem lehetek adosa.

  eloszor is:hol van itt laci?zoltan a nevem.-ritka magyar nev-

  khm.most egy picit kiszelloztettem az agyam.lassuk:
  no es kocsi osszehasonlitas picit felszines nekem.en se orulnek,ha csak egy tenyeszbika kepessegeit keresnek rajtam.

  nezd az en csaladomban,mindenki elvalt.s nagyon sok rossz eletet lattam.egyedul meg en tartom a frontot,ugy ahogy.
  pl,a nagyszuleim es a kedves szuleim kozt a ferfi javara volt 10 ev plussz.igen,ez volt kb akkoriba az elfogadott.de igazi baromsag volt mar akkor is.nem egy a bioritmusuk,a csaladon kivul nemigen volt osszetarto ero.(s,az se volt eleg sajna).a tapasztalat,hogy kire?mikor?s,miert van szukseged?az a legfobb szempont.
  lattam a rossz peldakat,a sok vitat:oh,elvetted a fiatalsagomat.egesz eletemet a gyerekek mellett toltottem,stb.s,ez mind igaz.abba a korba annyi volt a vedekezes,hogy kettore zartak az ajtot:)nemigen lehetett felrejarni(kovetkezmenyek nelkul).de ma mar minden mas.
  akinek van esze,az tud vedekezni(spiral,kutyagumi,stb).tehat szabadabban elhet az ember,de ez ugyanugy feleloseg.
  szoval autot kezdettol fogva birtokolj,de egy olyan no,aki mar megjarta a kapcsolatok felemelo es lesujto felismereseit,az tudja,hogy rad van szuksege.teged rant le szajjal,es nemigen van mar szuksege masra,mert benned latja a folytatast…mint csaladapa,stb.egy (kioregedett-fiatal)szuz csaj nem tudja igazan mit akar,mert nincs tapasztalata.
  itt a mai vilagba egyenesen folosleges a szuzesseg orizgetese,mert az ember lehet szerencses a szerelembe vagy sem,de a kozos torna az kotelezo:)

  remelem azota mar gerincrevagtad a 25 eves kinai baratnodet. (azaz,megajandekoztad szived szep szerelmevel:).aztan lehet makod lesz es osszeilletek,de ez ritka mondom.

  aldasom ratok,

  zoli

  ui:az egyenjogusag meg nem hulyeseg,ha esszel csinaljak…no,ezt meg latod tanulni kell mindenkinek…

  #236886 Hozzászólás

  KK1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Izlesek es pofonok

  Kinek a pap, kinek a papne…
  Laci, sok okos dolgot mondtal, de egy-ket dologgal azert vitaba szallnek.
  Persze elvileg jol hangzik az, hogy noi egyenjogusag, meg egy no is dughat ossze-vissza, mint egy ferfi, es kulonben is milyen gaz, hogy valaki 25 evesen szuz. Nos, ez a nezopont az, amit a Feminista Nyugati agymosas a helyi ferfiakra (es nokre) raeroltet. Minden forumbol ez jon, ez van a filmekben, ujsagokban, sorozatokban, minden az eros, ferfias, magabiztos nokrol szol, akik meg is vedik a gyamoltalan, gyenge ferfiakat. legalabbis az angolszasz vilagban. Ilyen szempontbol meg jo hogy vannak Del-amerikai szappanoperak nalunk, egy kicsit ellensulyozza az amerikai barom PC(politically correct) mediapropaganda hatasait.
  Szereny velenyem szerint, es ezt sok ferfitarsam osztja, mindez baromsag.
  Nalunk meg fellelhetok ugyan normalis, maguktol nem elszallt lanyok, de egyre ritkabban, es inkabb az idosebb korosztalybol. 25 ev alatt oszinte gratulaciom annak aki hasznalhato allapotban levo lanyra akad. Bar meg igy is sokkal jobb a helyzet nalunk, mint eszak-nyugatabbra (de sokkal rosszabb, mint Pl Spanyolban, Portugaloknal). Errol konyvet lehetne irni, inkabb nem mennek most bele. Angolul tudoknak javasolnam olvasgassak a stickmanbangkok es singleabroad weboldalakat, hogy ertsek mire gondolok.
  Visszaterve a szuzesseg Vs tapasztalat temakorre, talan nem veletlen, hogy a ferfiak allandoan parhuzamot vonnak az autok es a nok koze, valoban megdobbento, mennyire hasonloan viszonyulunk hozzajuk. Tehat nok kozott van rengeteg suzuki, kevesebb mercedes es nagyritkan lat az ember egy ferrarit. Vannak nulla-kilometeresek, frissen a szalonbol, meg senki nem ult benne. Vannak megkimelt allapotu 1-2 tulajdonos hozzaerto keze alatt szepen karbantartott autok. Na es ott vannak az agyonhajszolt berautok, akikben mindennap mas ult es 1-2 ev utan szet vannak hajtva, gyakorlatilag ki lehet oket dobni. Egy ferrarit az ember egesz eleteben megtart, a suzukit vagy renault clio-t 2-3 evenkent valtogatja.
  Na szoval, ha autot veszunk, azert lassuk be, megiscsak az a legjobb, ha az ember vadonatujan juthat hozza. Neked kell ugyan bejaratni, es kimelni, ovni kell az elejen, de sokkal jobban fogod szeretni, mint azt amelyiket mar X-en szethajtottak. raadaadul az auto meghalalja a gondoskodast, hozzaidomul a stilusodhoz es huseges lesz hozzad, ha kimeled es jol bansz vele az elejetol fogva.
  Szoval szerintem noknel ugyanez a helyzet. Persze ha nincs mas a piacon megvesz az ember egy elsotulajdonosos Vw polo-t, foleg ha tudja hogy kimelve volt. En sem utasitanek vissza, egy hasznalt ferrarit, foleg ha klasszikus, es sok hibajat elnezi az ember, mert szep es annyi oromet okoz. De ha lehet, szeretnem az automat kezdettol fogva birtokolni, mert tudom, sokkal jobban fogom igy szeretni.

  #236885 Hozzászólás

  anyadlohaton
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  izlesek es pofonok

  kedves kk ur,deejay ur,es satobbiek,

  azsiai no?igen,izlesek es pofonok a negyzeten.nekem tul alacsony az osszes,meg kerek cipokepu,bugyutan vigyorgo a nagyja.mell-lesleg es fenekugyileg se az almom.igaz nallam ,meg nem volt az etlapon azsiai csaj,biztos van koztuk par jo is,de a nagyja eleg deformalt(nekem).a szemelyiseg az mas tema.
  ketszer megdontottem egy feka csajt is.
  hat,sotet volt,kivul-belul…ha-ha.a legjobb fenekuk van ami letezik a vilagon.viszont cintanyerral ezeket is fejbenyomta a teremto,nembeszelve a kifordult ajkaikrol.az europai tipus a legszebb a vilagon.koztuk a magyar az elsok kozott van(ha,nem az elso:)

  -Az en 25 eves modell kulseju Kinai baratnom meg szuz. Szeretnem ha valaki mutatna egy hasonlo adottsagu lanyt otthon.

  na ugye –
  mindezt kk ur hozzaszolasaban olvashatjuk.ajaj.szerintem iszonyat baromsag ne is haragudj.
  foleg a na ugye,a vegen.
  szerintem egy szuz csaj nem jo dolog.foleg 25 evesen.egy no,avagy ferfi a mai vilagban.minimum 7-8 trofeat akar maganak,mielott megallapodik valaki mellett.ezt mondhatnad a mai kor hanyatlasanak is.de szerintem ez igy van rendjen.
  volt jopar csajom,en voltam neki a masodik.-utaltam-.kimondva ,kimondatlanul tudtam hogy ido kerdese es felrekur.belegondoltam en az o lelkivilagaba is:oh,ilyen,meg olyan jo no vagyok,megszerezhetnem ezt az urget is,meg a masikat is,stb.oh,igen szeret ez a csoka akivel vagyok,de ki akarom elni magam meg,meg nekem az jar,hogy tobb urgevel legyek,mielott megtalalom az igazit.s,azt kell mondjam -kis onkritikaval- igazat kellett adnom neki,mert en is ezt tettem forditva.valahol termeszetes kivalasztodas ez.igen vannak paran akik megtalalljak az igazit 18-24-25 kozt,de en ugy tudom ok a kisebbseg.nekik gratulalok.egy no legyen szuz kb max:18-20 eves koraig.aki akarja vallalja be elobb.de a legtobb fiatal nem eret,hogy minosegi sexet,avagy szeretkezest vegrehajtson e kor elott.akinek sikerult,azoknak megintcsak gratulalok.tehat inkabb legyen egy olyan nod,aki atment egy zaszloalj foszer,mint egy olyan ,mint aki csak most kezdi megtalallni onnmagat.higgy nekem.ha nem,majd ugyis rajossz.

  meg annyit:igen pesten rengeteg nagyarcu elsoosztalyu csaj van.igen,tenyleg a nagyja a penzre megy.de,fel van dobva a labda mindenkinek.ha,ki tudod valogatni a sok szepnek tuno no kozul,akinek a lelke is veled egy hullamhosszon van.akkor a legszerencsesebb emberek egyike lehetsz.igen,a sikerert meg kell dolgozni.szoval, hajra.

  minden jot,

  zoli

  #236884 Hozzászólás

  KK1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Baromsag

  Mar ne is haragudjatok, de azt honnan veszitek, hogy a magyar lanyok a legszebbek? Akkor meg nem utaztatok eleget. Felsorolhatnek nehany europai orszagot ahol szebb lanyok vannak?
  A teljesseg igenye nelkul:
  Spanyolorszag (foleg Katalonia), oroszorszag, ukrajna, szlovakia, csehorszag, lengyelorszag, svedorszag, finnorszag, norvegia, esztorszag, lettorszag, litvania, stb…
  Akkor meg nem is szoltam Del-amerikarol, vagy DK-azsiarol.
  Ugyan pl cseheknel nem nagysagrendekkel szebbek a lanyok mint nalunk, de nagysagrendekkel kedvesebbek. Es tizedolyan bekepzeltek sincsenek mint a Magyar lanyok (Pesti lanyokat meg hagyjuk).
  Plusz, bar tisztelet a kivetelnek, egy szep magyar lanynal soha nem tudhatja az ember milyen mellekkereseti lehetosegeket ragadott meg. Talan nem veletlen hogy Budapest K-europa Bangkokja. Az amator versenyzok nalunk mondjuk amugy is huszszor lekorozik barmelyik bangkoki hivatasost elfogyasztott ferfiak tekinteteben.
  Az en 25 eves modell kulseju Kinai baratnom meg szuz. Szeretnem ha valaki mutatna egy hasonlo adottsagu lanyt otthon.
  na ugye

  #236883 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  peldakent

  Szivbeli jobaratom, vietnami “navy pilot” kesobbi United Airlines 747-es kapitany es a csaladja eljott hozank Magyarorszagra egy honapra latogatoba. (Meg az Orban kormany idejen). Ket szep lanyuk van, a felesege finn.
  A lanyok egyszeruen ledobbentek es mondtak nekem, hogy ennyi gyonyoru not, mint Budapesten es Magyarorszagon sehol nem lattak. Azt, hogy barhova mentek, a nok mindenhol egyszeruen gyonyoruek. El vagyunk mi magyar ferfiak kenyeztetve. Azsiai lanyok? Lehet, hogy pont azert.

  #236882 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Gaborom

  Ne is mondd! A nej mellett az ember csak sotetitett napszemuveggel tud kozlekedni es akkor is eszreveszik.
  A legszebbek a vilagon magyar lanyok, nok. Ezt az ember csak akkor ismeri be maganak, amikor tul sokat elt kulfoldon.
  Azsiai lanyok kozott szep, a magyarokhoz kepest, olyan mint a ritka golya.
  Udv, kormi

  #236881 Hozzászólás

  Gabor63
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Azsiai csajokkal?

  Cim” New Jersey ,Edison es Highlandpark korzete tobb tizezret talasz beloluk,ismerteto jeluk elol laposak ,hatul deszkak,es egy kaptafara keszultek,nagyon keves az igazi egzotikummal megaldott Azsiai szepseg,de azert akad,az amelyik szemre valo azert en is megnezem ,persze csak akkor ha a felesegem nem veszi eszre es akkor ne tudd meg mi jar a ven marha fejemben.:-))

  #236880 Hozzászólás

  Csajok

  én ugyan nem ismerek 1 ázsiai lányt sem,de sztem akkora hatalmas különbség nem lehet,ott is,mint mindenhol,így köztük is vannak szépek csúnyák,okosak,és butácskák is. Így kerek a világ,hogy mindenki tudjon magának valót találni :-))

  #236879 Hozzászólás

  kormi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  DeeJay baratom

  en olyan not keresek mint Te kicsim. Olyan gyopos biszexualis alkatot mint te lehetsz.
  Mikor fikaztam en az azsiai noket edesem? Egyszeruen elmondtam a velemenyemet roluk es talan hidd el nekem, nem annyival talalkoztam, mint szerenyseged. Szorozd be ezerrel.
  Konnyu oket megkapni (innen az okossaguk), csunyak es az eletben nem kotnem magamat egyikhez se.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 28
Hozzászólás: Ázsiai lányokkal összejönni Magyarországon
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.