babysitter munka 1 honapra decemberben

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok babysitter munka 1 honapra decemberben

 • Indította
  Témakör
 • #18749 Hozzászólás

  Bea11
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok,
  Egy regi csaladom keres babysittert bent lakassal, keves munka, nincs takaritas, nagyon kedvesek, kocsit adnak. Az egyetlen problema veluk hogy csak 250 dollart tudnak fizetni egy hetre, persze alkudozni biztos lehet egy kicsit.
  Csak egy honapra keresnek, de ha bejon a munka akkor tovabb is maradhatsz. Long Islanden elnek, kozel Queenshez, 2 gyermekuk van 2 es 4 evesek. Ha epp nincs munkad 1 honapig akkor ez idealis!!!
  Ha erdekel a munka, akkor emailezz nekem buxika@hotmail.com vagy hivj 862-686-7918 -on. Koszi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #187072 Hozzászólás

  Mariann9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok

  Kicsit pofatlan lennek, ha nem gond!
  Egy kerdes: veletlenul Angliaban nincs regi csaladod akinek kell au-pair?
  Negy honapja vagyok au-pair Angliaban, egy kis faluban (8 utcas), es mar nem birom cernaval a maganyossagot, es hogy az angolom nem fejlodik mert nem tudok beszelgetni senkivel! Nagyon szeretnek egy varosban elo csaladhoz kerulni!
  Bocsi es koszi:

  Mariann

  #187071 Hozzászólás

  BK1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nagyon

  keves a 140 dollar…meg a heti 250-is vicc. A New York kornyeki jomodu kisvarosokban heti 500 dollart fizetnek a baby-sitternek, bentlakassal es teljes ellatassal, meg kocsit is kap a csaladtol. Brooklynban meg a zsidok is heti 350-et fizetnek. A heti 400 dollar szerintem atlagosnak mondhato. Az ugynokseg elkepeszto penzt keres azzal hogy lehuzza a reszet. Heti 140 dollart senki nem keres Amerikaban( en egy nap alatt keresem meg)

  #187070 Hozzászólás

  Anna23
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szia

  csak azt szeretném kérdezni, h egy átlagos babysitter mennyit keres egy hónapban? (teljes ellátás mellett)
  mert én megyek ki egy szervezettel februárban, és õk 140 dollárt adnak hetente, te meg azt írtad, h “csak” 250 dollárt tudnak adni hetente.

  köszi, kata

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: babysitter munka 1 honapra decemberben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.