Bahamák

 • Indította
  Témakör
 • #25160 Hozzászólás

  Ildikó23
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tud nekem valaki segíteni abban, hogy mi a hivatalos menete a tartózkodási engedély beszerzésének Nassauba (Bahama)?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #296764 Hozzászólás

  Ildikó23
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kat

  Köszönöm a válaszodat !
  nem,nem megyek férjhez az is lehet , hogy csak egyszerûen elrabolnak….
  tudomásom szerint ott még magyar nagykövetség sincsen , Te jártál többször Nassauba ? tudsz vmit mondani az ott élõk habitusáról , szokásaikról ? Bármilyen információt szívesen fogadok .
  Ildi

  #296763 Hozzászólás

  Kat

  Ha tanulni akarsz ott

  akkor a Bahamian Immigration Department-nel tudsz erdeklodni (tanulovizum) . Letelepedni huzos mivel a konzulatusok csak turista vizumot adnak ki egyszeri belepes 3 honap $45 tobbszori 6 honap egy evben. en Miamiban csinaltattam az utolso vizumom tobbszori belepessel volt $60 6 honapra, mivel hajon dolgozom es allandoan jovunk megyunk ki-be nem igazan toltunk osszessegeben 6 honapot ott egy evben. mindenesetre ha magyar utleveled van eleg furcsan neznek am rad.
  persze ha oda mesz ferjhez biztos egeszen mas all fenn. Kat

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bahamák
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.