Balatonboglári családi ház a parttól 100 méterre kiadó

Kezdőlap utazas.com Fórum Szállás Magyarországon Balatonboglári családi ház a parttól 100 méterre kiadó

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #6787 Hozzászólás

  Balaton Travel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kétszintes kertes, Balaton-part közeli családi ház 8 fõ részére. Alsószint: 2 db 2 ágyas hálószoba, nappali SAT-TV-vel, jól felszerelt konyha étkezõsarokkal, tusolós fürdõ, külön WC. Felsõ szint: 2 db 2 ágyas szoba, nappali SAT-TV-vel, jól felszerelt konyha étkezõsarokkal, tusolós fürdõ, külön WC, szép terasz kerti bútorral. A tulajdonos külön épületben lakik. Kutya nem megengedett. Parkolás az udvarban vagy a garázsban. Strand: 100 m, étterem és bevásárlási lehetõség: 100 m A ház elõ – és utószezoni heti ára: 193.760,- Ft, fõszezoni ára: 212.240,- Ft. Nagyobb baráti társaságok számára rendkívül ideális, mert külön-külön bérelhetõ az alsó és a felsõ szint is. Parkolni a zárt udvarban lehet. A tulajdonos külön épületben lakik. Kutya nem megengedett. Min. tartózkodási idõ fõszezonban: 7 éjszaka. ÜDÜLÉSI CSEKKET ÉS A VITAMIN EGÉSZSÉGPÉNZTÁR UTALVÁNYAIT ELFOGADJUK!

  Tekintse meg honlapunkon további ajánlatunkat is, ahol minden szálláshelyrõl belsõ fotókat is talál és a foglaltsági kalendáriumon ellenõrizheti, hogy az Ön által kiválasztott ház szabad-e még: http://www.balatontravel.hu

Hozzászólás: Balatonboglári családi ház a parttól 100 méterre kiadó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.