Balatonfenyvesi apartmanok a víztõl 350 méterre kiadók

Kezdőlap utazas.com Fórum Szállás Magyarországon Balatonfenyvesi apartmanok a víztõl 350 méterre kiadók

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #6652 Hozzászólás

  Balaton Travel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Új, szépen berendezett 3 db faház 5-5 fõ részére. Berendezésük: Alsószint: amerikai típusú nappali konyhával és étkezõvel. Zuhanyzós fürdõszoba WC-vel. Felsõszint: 2 db kétágyas hálószoba, az egyikhez erkély tartozik. A csendes, nyugodt utcában fekvõ faházakhoz nagy udvarral tartozik. Távolságok: Strand: 350 m, étterem 200 m, bevásárlási lehetõség: 50 m. A szállásadó nem lakik itt. A ház heti ára elõ -és utószezonban: 108.920,-Ft, fõszezonban: 128.240,- Ft. ÜDÜLÉSI CSEKKET ÉS A VITAMIN EGÉSZSÉGPÉNZTÁR UTALVÁNYAIT ELFOGADJUK!

  Tekintse meg honlapunkon további ajánlatunkat is, ahol minden szálláshelyrõl belsõ fotókat is talál és a foglaltsági kalendáriumon ellenõrizheti, hogy az Ön által kiválasztott ház szabad-e még: http://www.balatontravel.hu

Hozzászólás: Balatonfenyvesi apartmanok a víztõl 350 méterre kiadók
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.