Balatonszemesi családi ház kiadó

Kezdőlap utazas.com Fórum Szállás Magyarországon Balatonszemesi családi ház kiadó

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #6903 Hozzászólás

  Balaton Travel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kétszintes, tágas, kertes ház alsószinti 7 fõs apartmanja: 2 db kétágyas és 1 db háromágyas hálószoba, társalgó SAT-TV-vel és étkezõsarokkal, fõzõfülke, fürdõkádas fürdõszoba, külön WC. Terasz kerti bútorral. Nyugodt, csendes utcában, a város központjában fekszik. A szállásadó külön melléképületben lakik. Kutya nem megengedett. Parkolás az udvarban. Távolságok: Strand: 600 m, étterem és bevásárlási lehetõség. 250 m. A ház elõ – és utószezoni heti ára: 131.200,- fõszezoni ára: 156.520,- Ft. ÜDÜLÉSI CSEKKET ÉS A VITAMIN EGÉSZSÉGPÉNZTÁR UTALVÁNYAIT ELFOGADJUK!

  Tekintse meg honlapunkon további ajánlatunkat is, ahol minden szálláshelyrõl belsõ fotókat is talál és a foglaltsági kalendáriumon ellenõrizheti, hogy az Ön által kiválasztott ház szabad-e még: http://www.balatontravel.hu

Hozzászólás: Balatonszemesi családi ház kiadó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.