Bali-Mirage hotel

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Bali-Mirage hotel

 • Indította
  Témakör
 • #41564 Hozzászólás

  Sziasztok !

  Ha valaki tudja, hogy mi a különbség a “Club Bali Mirage” és a “Grand Mirage” közt, az legyen szíves válaszoljon.(Úgy tûnik, valami módon összefügg, de mégsem ugyanaz.)
  És esetleg egy-két röpke infót is a szállásról-partról.-)
  Köszönöm.
  Üdv:Szilvia

  Ui: Válasz ide jöhet:sylvya29@freemail.hu

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #386013 Hozzászólás

  NSR-nek

  Szia NSR !

  A reptéri illetéket nem tudom,mert én egy céges buli keretében utazom, viszont más forrásokból 45000-55000 ft-ot olvastam.
  Klumpur odafelé csak tranzit, visszafelé 6-8 órás városnézés.He-he térdig lejárjuk a lábunkat, utána meg felülünk a gépre egy tízenórás repülõútra…érdekes lesz.-))

  #386012 Hozzászólás

  NSR

  Szilvinek

  Szia Szilvi!
  De szuper nektek, mindjárt utaztok. :) Akkor a beszámolót várni fogom. Biztos nagyon szuper lesz. Különben mennyi volt az rep.illeték Denpasarig? Csak kiváncsi vagyok mennyire kell számítani, mert eddig csak repjegyeket néztem. Kualaban megálltok néhány napra vagy csak tranzit lesz?

  #386011 Hozzászólás

  Mirage

  Sziasztok!

  Viszonylag friss élmény (2005. nov.) alapján tudok beszámolni nektek Mirage ügyben.
  Egyébként már az Indonézia-Bali topicban felraktam egy beszámolót, olvassátok el hátha van számotokra hasznos része.

  Na szóval a A “Club Mirage” és a “Grand Mirage” valóban összefügnek. Olyannyira, hogy szomsédosak, és ugyanahoz a lánchoz tartoznak.
  A különség abban áll, hogy a Club az kisebb önállõ részekbõl áll a Grand pedig egy nagy szálloda. Mi a Grad Mirage-ban voltunk, amit melegen ajánlok mindenkinek. A partszakasz legjobb szállodája.(jobb mint az Aston, vagy a Bintang)Egyébként valóban a Tanjung Benoa szakaszon van. De nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy akkor már nem is jó! Sõt, nekünk jobban bejött, mint az “igazi Nusa Dua”.
  A szálloda partja tökéletes, nagyon kulturált, szép sétány vezet a szállodák és a homokos föveny között. A part fürdésre alkalmas, a legkevesebb tengeri fû az Aston Bali szálloda elõtti szakaszon van, de egyúttal itt a legsekélyebb is a víz.

  Ha ide mentek feltétlenül kóstoljátok meg az utcai konyhát Boniszrí-nél. Õ egy helyi szaácsnõ, ha a Villa Bintangtól lefelé sétáltok Nusa Dua irányába kint a fõúton akkor bal kézre lesz olyan 200 m-re a Polo bolttal szemben. Iszonyúan ízletesen fõz!!! A kedvencünk a Cap-Cay volt, fillérekért (7500 IDR). Ha van kérdésetek írjatok, vanak képeim is a helyrõl, ha valakit érdekel írjon dirktbe a skibandit2003@yahoo.com e-mail címre.

  Sampai Jumpa!

  #386010 Hozzászólás

  Szilvia

  Bali ismét

  Szia NSR!
  Mi januárban megyünk, (ha épségben visszajövünk,akkor mesélek.-))
  Mi is a Malaysiá-val,Bécs-KLumpur-Denpasar.
  A Mirage állítólag a Nusa Duán van, de ahogy elnéztem a képeket a NET-en, szerintem az már a Tanjung Benoa (vagy valami ilyesmi).
  Én is azt hallottam, hogy a Nusa Dua a legszebb, bár volt, aki szerint uncsi.
  Kiváncsian várom…..-)

  #386009 Hozzászólás

  NSR

  BALI szintén

  Szia Szilvi!
  Jövõre mi is Bali szigetére szeretnénk eljutni, most úgy tûnik júniusban megyünk. Ti mikor mennétek? Ha hamarabb akkor légyszi majd az élményeket megosztanád? :)) Olyan kevés Bali útinapló van. Mi különben terveink szerint Bécsbõl indulunk a Malaysia-val, Kuala Lumpurban eltöltünk 2-3 napot majd továbbutazás Balira, pihenés. A Mirage-ról nem hallottam, de a Nikko Bali állítólag nagyon szuper, s hasonló árban van. Mi az Aston vagy a Nikko közül fogunk választani. Nusa Dua partja a legszebb, jobb mint Kuta.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Bali-Mirage hotel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.