Balti túra autóval, 1 hét Észtország

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Balti túra autóval, 1 hét Észtország

 • Indította
  Témakör
 • #461863 Hozzászólás

  PDN

  20 éves pécsi egyetemista fiú vagyok, útitársakat keresek 2017 júliusi észtországi utazáshoz (autóval), mely a következőképpen alakulna: kb 1 hetet töltenénk Észtországban, ahol meglátogatnánk a helyi nevezetességeket, strandolnánk, kirándulnánk stb. De az odafelé vezető út során számos híres várost meglátogatnánk: Krakkó, Kaunas, Riga, és egyik nap komppal Helsinkibe (Finnország) mennénk. Ezeken a helyeken megaludnánk, eltöltenénk néhány órát, és megnéznénk a nevezetességeket. A visszafelé út is ezeket a városokat érintené, de pluszba ellátogatnánk Brno-ba, illetve Pozsonyba. Mind az időpont, mind a programok flexibilisek, variálhatóak.
  Útiköltség 4 fő esetén: kb 80-90000 Ft/fő (benzin+szállások)
  Komp Helsinkibe: 13000 Ft/fő
  Ha felkeltette érdeklődésedet a hirdetés, és szeretnéd megismerni a Baltikum színes világát, jelentkezz az alábbi e-mail címen: estonia102@gmail.com

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #461925 Hozzászólás

  Attila

  Szia
  Akkor most mennyi? Mert a facebookon meg 55 000 Ft van írva.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Balti túra autóval, 1 hét Észtország
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.