barcelonai butikok

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa barcelonai butikok

 • Indította
  Témakör
 • #12660 Hozzászólás

  mariann1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tudna vki tanacsot adni, hogy hova erdemes menni barcelonaban , ha kicsit butikozni szeretnenk? metrorol hol erdemes leszallni hogy olyan kornyekre erkezzunk ahol jo boltok vannak?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #145497 Hozzászólás

  ancsa

  vásárlás

  Én konkrét helyeket nem tudok neked mondani de én is vásárlás mániás vagyok és barcelonában a következõ szisztémát alkalmaztuk… Ha nem tudod mit vennél csak vásárolnál menj oda a turista infóhoz és kérdezd meg hol vannak sétálóutcák meg bevásárló központok.. Egyébként a Rambla körénykén elég sok van… Ha konkrét boltokat vagy márkákat keresel nézd ki interneten az ottani címeket és a turistainfón jelöltesd be, hogy hol van és el is mondják hogy jutsz oda… Én egyébként a Rambla környékét ajánlom ott van két nagy bevásároló központ meg egy tuti jó kis sétálóutca….

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: barcelonai butikok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.