Becsapnak?Ne varj mast

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Becsapnak?Ne varj mast

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Indy 16 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #32149 Hozzászólás

  Indy

  Hat aki hisz mindenfele ujsaghirdetesben es a neten megjelentetett magyarok altal ajanlott munkaban , az elobb utobb rafazik.Aki mindenfele hatter nelkul egy hirdetes nyoman szall fel a gepre es jon ide a vilag vegere es szembetalaja magat a nagy nullaval ne csodalkozzon.
  Jobb egy barat segitsege nem egy felkapott varosban-ami egyebkent is draga-mint egy vadidegen nem 100% os megbizhatosaga.
  Csak akkor hidd el munkat adnak amikor mar dolgozol!
  Itt mindig is kiszolgalatva lesztek, ezt ne felejtsetek el.
  En is egy hotelban dolgozok, az etteremben felszolgalok, nagyon jol keresek, nagyon szeretnek.Most keszulok haza . ugy erzem eleg volt itt var a haza,aztan majd meglatjuk.
  Nekem is egy itt levo nagyon jo baratom mutatott be a fonoksegnek es ugy mehettem melozni.De eszem agaban sem lenne hogy egy hirdetes miatt utazzak az ocean masik partjara pofara esni, azt Magyarorszagon is megtehetnek szinte ingyen.
  Indy

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #337372 Hozzászólás

  Indy

  Wow

  Igen var.Otthon vannak a szulok,testeverk. es baratok akikre itt nem nagyon lehet szert tenni hacsak azt veszem alapul az amaerikaiak milyen gyerek ilyen szempontbol, nem nagyon vannak szoros barati kapcsolatok. De itt nem ez a lenyeg ..hanem amit az elso sorokban irtam!!

  #337371 Hozzászólás

  kolomparne kiss magda

  wow

  var a haza ????????????????

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Becsapnak?Ne varj mast
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.