Bélelt gumicsizma

Kezdőlap utazas.com Fórum Úti holmi Bélelt gumicsizma

 • Indította
  Témakör
 • #46905 Hozzászólás

  Tina

  ha valahol láttatok, megköszönném. Gyereknek nagy a választék, de felnõttben nem találok.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #448247 Hozzászólás

  Tina

  Lajosnak

  Mi is hezitálunk még a magánszervezés és az iroda között, de ugy néz ki, hogy 5 napot 200 alatt nem lehet kihozni, ha látni is szeretnél valamit.
  Ha érdekelnek a részletek, irj ide:
  bitina@egon.gyaloglo.hu

  #448246 Hozzászólás

  Lajos

  Izland

  … szupi lesz, irigyellek érte. Milyen jellegû út lesz? Én kinéztem egy jó kis hosszú hétvégét: külön repülõvel megy a csoport, sok túra és látnivaló. Sajnos az 5 nap 260 e. körül lenne. Ha 150-bõl ki lehetne hozni (szervezetten) egy jó kis csapatot tudnék összeszedni rá. Szóval örömmel venném az ötleteidet, és majd a tapasztalataidat.

  #448245 Hozzászólás

  Tina

  Lajos

  A design nem számít, csak a használhatóság :))
  Jelenleg csak hegyi hétvégi túrákról van szó ( most még a bakancs is megfelel, de késõbb lesz hóban, sárban, esõben is túra) tavasszal viszont Izlanra készülök, ahol szintén hasznát venném.

  #448244 Hozzászólás

  Lajos

  Tina,

  a túraboltok valóban nem igazán álltak rá, de munkaruházatiban találhatsz ezt-azt. Ha pedig a design és a választék is fontos, nézz meg pár vadászboltot. A legegyszerûbb gumicsizmától a -35-ig ajánlottig mindent megtalálsz.
  Elárulod, miféle túrára készülsz így télvíz kezdetén? Hátha ötletet merítek.

  #448243 Hozzászólás

  Tina

  Balu

  Kösz, megnézem.
  Túrázáshoz – vízben, sárban- kellene

  #448242 Hozzászólás

  Balu

  Bp-n az Ulloi ut elejen

  Szia Tina,
  Pesten az Ulloi ut elejen (a Kalvin tertol 2 perc gyalog) van egy munkaruhazati bolt, ahol eleg nagy a valasztek. Mar ha munkara es nem teli utcai viseletre gondoltad.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Bélelt gumicsizma
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.