Belfast veszelyes-e?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Belfast veszelyes-e?

 • Indította
  Témakör
 • #9287 Hozzászólás

  zsuci

  Beszeltem belfastiakkal a robbantasokrol.SZerintuk Belfast teljesen biztonsagos,kiveve juliusban.Csak ilyenkor vannak robbantasok es tuntetesek,de ilyenkor rendszeresen.Ebben a honapban semmi sem ugy mukodik,mint maskor.Minden rovidebb ideig van nyitva(bolt,bank,iskola…).En ezen a hetvegen megyek.Ha valaki epp ott van,vagy ebben az idoben lesz ott,irjon!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125315 Hozzászólás

  Janek

  szoval

  belfastban alacsoony a bunozes a statisztikak szerint.viszont ami van az alapjan eleg kemeny…itt nincs zsebtolvajlas,betores,rablas itt tobbnyire keseles es gyilkossag van.szoval ennyi…az irek bunkok…

  #125314 Hozzászólás

  zsuci

  Belfast

  A hetvegen Belfastban voltam.Allitom,hogy biztonsagosabb,mint Budapest.Belfasti ismerosok szerint meg juliusban is biztonsagos,ha nem tartozol egyik tunteto csoporthoz sem.A rendorseg epulete feler egy kisebb eroditmennyel,tok tuti.

  #125313 Hozzászólás

  McIntire

  En is jovok a het vegen. Robbantani.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Belfast veszelyes-e?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.