Bentlakásos ápolónõi

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Bentlakásos ápolónõi

 • Indította
  Témakör
 • #29936 Hozzászólás

  ella3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  munkát keresek. Tudna valaki segiteni? Idõs ember gondozását, esetleg házvezetést is vállalnék. Hol lehet ilyen jellegû munkára találni? Van valakinek valami kézzelfogható ötlete, saját tapasztalata?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #326386 Hozzászólás

  BK1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ilyen

  munkakat az USA-ban lehet talalni. Sok lehetoseg van, mivel azok a tulnyoman magyar szarmazasu zsido oregek akik a 40-es 50-es evekben erkeztek megoregedtek. Az anyanyelvuk magyar es igenylik a magyar munkaerot. New York es Cleveland kornyeken kell kereskedni. Heti 450-500 dollar a fizetes. Europaban a nemeteknel van igeny hasonlo munkara de ott kevesebb penzert es szukseges a jo nemet nyelvtudas. Az amerikai- magyar Nepszavaban hirdesd meg magad vagy ott talalsz hirdeteseket es kozvetitoket is.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Bentlakásos ápolónõi
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.