Benzin fozo takaritas

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Benzin fozo takaritas

 • Indította
  Témakör
 • #4885 Hozzászólás

  Levente

  Sziasztok!

  Eldugult a rohadt! De alaposan! Nem tud valaki otlettel szolgalni, hogy lehetne kitakaritani? Ez egy SIGG benzin fozo, aminek a benzinvezeteke egy cso, benne drotkotel. Na ez nem jon ki belole, es ugy bekormosodott, hogy nem megy at rajta tobbe benzin.

  Hogy lehetne azt onnen kioldani, meglazitani? A dolog bonyolultsaga abban all, hogy nehez oda jutattni barmit is (drotkotel mellett kell diffundalnia), jo lenne ha erosen hatna! :-))

  Udv:

  Levente

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458518 Hozzászólás

  Győző

  Azt az ilusztris drotkotelet használat előtt vedd ki. Pont az szolgál a tisztitasra.

  #99269 Hozzászólás

  Levente

  Akinek benzin fozoje van

  Tobzodtak a jo otletek itt is, ennek ellenere az osszes tura boltot vegig kerdeztem, fogalmuk sem volt, illetve hogy itt az ido venni egy ujjat. Ilyenkor jot rohogtem, mondvan azert nincs minden evben 15000 Ft ra.

  Turafelszerelesek arusitasaban kevesbe erdekelt baratom beaztatta egy kad oldoszerbe, hetig kevergette es kijott a drot!! :-)

  Lenyeg: benzint fozot takaritsd rendesen, kulonben nagy szarban leszel! :-)

  Udv:

  Levente

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Benzin fozo takaritas
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.