Benzin Jugoszlaviaban

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Benzin Jugoszlaviaban

 • Indította
  Témakör
 • #8086 Hozzászólás

  G.Zsolt

  Autosok! Mi ujsag e teren? Par eve meg kannaval altak az utszelen, hogy megy ez mostansag, javult vagy romlott a helyzet? Gorogorszagba tarto utrol lenne szo – ha van benzin. Erdekel meg kotelezo utdij, hataratkeles, stb.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #115493 Hozzászólás

  nick

  mostanság….

  Igaz mi csak Szabadkáig mentünk, de volt benzin, márkán keresztül számolva valamivel (azért sajnos nem nagyságredekkel) olcsóbb volt, mint itthon. Ja, mindez most szilveszter elõtt volt.
  Ja, a határon érdemes alkoholból-dohánnyból bevásárolni, DUTY FREE, mert igen olcsó! (pl: Finlandia 1 l 12 DEM..) már akinek inge…

  #115492 Hozzászólás

  Sipos Attila

  Benzin+egyebek

  A 98 nyari helyzet : Benzinjegyet kell venni a hataron. Ez 20 DM/db es kb 17-18 liter benzinre eleg. Mi csak kutnal tankoltunk de mindenhol elfogadtak. Az autopalyadij kb 40-45 DM Jugoszlavia es kb 20-25 DM Makedonia. Ez kb Belgradig elkerulheto,de delebre jon koszovo es a makedon hegyek !
  A jugok es makedonok lenyulnak meg 5 DM-et ‘infekcia’ cimen a hataratlepesnel. Ez egy kesz rohejlyj de el kell fogadni. Jo utat.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Benzin Jugoszlaviaban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.