Bernbe a legolcsóbban, esetleg telekocsi?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Bernbe a legolcsóbban, esetleg telekocsi?

 • Indította
  Témakör
 • #10828 Hozzászólás

  Magyar Péter

  Hogy lehet a legolcsóbban eljutni Bernbe, egész pontosan Gstaadtba? Ha tud valaki telekocsit, vagy céget, aki mikrobusszal vagy autóval olcsóbban utaztat, mint a Máv vagy a Volán, kérem írjon.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #134372 Hozzászólás

  bali

  www

  Van egy csomo nemet nyelvü weboldal, ami ilyesmivel foglalkozik (telekocsi), a magyar verzio sajna gyerekcipöben jar. Ajanlatom: http://www.känguruh.de, de egy keresövel meg talalsz vagy szazat. Magyarorszagra is vannak nagyszerü ajanlatok, en legutobb igy jutottam haza Kölnböl ingyer. :))

  #134371 Hozzászólás

  Xux

  Utazas Bernbe

  Hello!

  Jelenleg tudtommal legolcsobban a Tihanyi Travellel lehet eljutni Bernbe. Budapesten valahol a Koruton van az irodajuk, de a telefonkonyvben is benne vannak + ajanlom a kulonbozo hirdetesi ujsagokatP pl. Budapest Extra
  A telekocsi persze meg jobb – ez ugyben a Kenguru utaskozvetitot erdemes felhivni
  (szamot sajna nem tudok, de ok is Budapesten vannak) Udv Xux

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Bernbe a legolcsóbban, esetleg telekocsi?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.