bevándorlási hivatal

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika bevándorlási hivatal

 • Indította
  Témakör
 • #17182 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Szerintetek mit adjunk meg tartózkodásnak az USA-ban, a NY-i “immigration office”-ban, ha mi 3 hetes hátizsákos túrára indulunk az USA-ba, és még sehol nincs szállásfoglalásunk, csak egy oda-vissza repjegyünk Las Vegasba. Nem fordíthatnak így vissza? Elég, ha igazoljuk, hogy van elég pénzünk fedezni a költségeket?

  Köszi

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #173213 Hozzászólás

  Dixon
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  fejtágitás

  Belépésnél fontos hogy az ember meggyõzze a hivatalnokot hogy azért jön mint amit a követségen mondott. Határozottan kell tudni és válaszolni. Itt leszek, ide megyek ettöl eddig, stb. Ne hogy azt higyje ez maradni vagy munkát keresni jön. Egy pontos cim biztos hogy nem árt, viszont sehol nem olvastam hogy ez fontos és kötelezõ egy turistának.

  #173212 Hozzászólás

  Dixon
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  fejtágitás

  Legfontosabb hogy ne mást mondj mint amit a konzulátuson. Ha 3 hétre kérted a látogatást akkor ezen ne változtass, mert lehet hogy be se engednek. Hosszabitást lehet utána is kérni, feltéve ha van anyagi fedezet. Kitöltöd az I-94 formapapirt és a vám bevallást nagybetükkel a gépen utközben. Ezeket is állandóan keresik itt a forumon.

  http://www.immihelp.com/forms/i-94.pdf

  http://www.immihelp.com/forms/6059b.pdf

  Sok hasznos info. van ott amit állandóan kérdeznek itt a forumon. Ilyen például a tultartozkodás és kitiltás mitöl meddig. Forditásokkal én nem foglalkozom. Mo.-n is van aki már tud, és nekik hagyom a gyakorlatot.

  #173211 Hozzászólás

  dixonhoz

  Szia!

  Megkérnélek arra, hogy írd már le röviden az általad írt honlapról röviden, hogy mit kell csinálni a belépésnél és mit kérdezhetnek??

  Kösz elõre is!

  #173210 Hozzászólás

  Dixon
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ezt kell csinálni

  http://www.immihelp.com/visas/visitor/aftervisa.html

  Rongyfejüek persze angolul minden infot megadnak hogy és mit kell csinálni és miket kérdeznek a belépésnél.

  #173209 Hozzászólás

  Dixon
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hmm..

  Természetes hogy elég, sõt ez a legfontosabb, vagy Budget Inn, youth hostels, stb. amit találtok.

  http://www.hiusa.org/

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: bevándorlási hivatal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.