Bevándorlási kérdések- Segítség!!!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Bevándorlási kérdések- Segítség!!!

  • Indította
    Témakör
  • #21310 Hozzászólás

    Fecó

    Sziasztok!
    Meg tudná nekem magyarázni valaki azt, hogy a következõ definíciók mit takarnak pontosan a magyar oktatási rendszerben????

    Post-secondary diploma including at least 1 year of full-time studies (diploma obtained upon completion of 12 years of study)

    Post-secondary diploma (general, vocational, technical) including 2 years of full-time studies (diploma obtained upon completion of 13 years of study)

    Post-secondary diploma including 3 years of full-time studies (diploma obtained upon completion of 14 years of study)

    University diploma including 1 year of full-time studies (diploma obtained upon completion of 14 years of study)

    University diploma including 2 years of full-time studies (diploma obtained upon completion of 15 years of study)

    University diploma including 3 years of full-time studies (diploma obtained upon completion of 16 years of study)

    University diploma including 4 years or more of full-time studies (diploma obtained upon completion of 17 years of study)

    Elõre is köszi!!!

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
  • Szerző
    Hozzászólás
  • #221708 Hozzászólás

    Xman

    ;-)

    Leslie-vel nincs problemám mert konyit a dolgokhoz és felhivom mert a számát megadta, és ez nékem egyszerü mint a fütty. Az alábbi marhaságot viszont õ se volt képes megválaszolni, én viszont próbáltam.

    University diploma including 1 year of full-time studies (diploma obtained upon completion of 14 years of study)

    #221707 Hozzászólás

    Saskboy

    :)

    Kedves Lakos Ur-
    Xman valoszinuleg a CIC legmagasabb szintu vezeteseben dolgozik, nem szabad vele vitatkozni. Meg a vegen az On bev. tanacsado engedelyet is bevonatja ;-)

    Udv: Egy masik “pakisztani/indiai” akinek mar segitett. On. Nem Xman

    #221706 Hozzászólás

    Leslie Lakos
    Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

    Xman-nek

    Kedves zseblámpás XMAN, szivesen meghallgatom/elolvasom a kifogásait. Biztos vagyok benne, hogy nem kötözködni akar, hanem minden mondanivalóját alá is támasztja. Az itteniekkel EGYÜTT kiváncsian várom a korrigálásait, mivel félõ, hogy csak akkor lesz nyomatéka az Ön kijelentéseinek.

    Kicsit barátságosabb üdvözlettel: Lakos László – Bevándorlási Tanácsadó

    A telefonszámom: +1 (416) 876-6072
    A faxom: +1 (416) 489-5244
    Az email: lakos@rogers.com

    #221705 Hozzászólás

    Leslie Lakos
    Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

    Fecónak 2. rész

    Fontos a “fulltime” , teljes idõs tanulást bizonyítani kell a minimu óraszámokkal. Gondolom ezt nem is kerülte el a figyelmét…

    Tisztelettel: Lakos László – Okleveles Bevándorlási Tanácsadó

    #221704 Hozzászólás

    Xman

    zseblámpa ;-)

    Az egyszer biztos hogy aki ezeket a marhaságokat irta itt össze vissza mint követelményeket, az életében ilyesmit még nemcsinált. Most tanulhatta az inglis lengvidzst. Ez csak valami idiai vagy pakisztáni lehetett.

    #221703 Hozzászólás

    Leslie Lakos
    Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

    Fecónak

    Mivel a kanadai bevándorlási törvényekben is hasonló feltételek(is)szerepelnek, így nagyon szivesen segítek:
    Secondary school = középiskola vagy gimnázium
    Post secondary school = minden olyan tanulmánya, amelyet ezek után végzett. Tehát a következõ mondat: Post-secondary diploma including at least 1 year of full-time studies (diploma obtained upon completion of 12 years of study) így értendõ: Középiskola avagy gimnázium utáni LEGALÁBB 1 éves tanulás és oklevél, diploma, bizonyítvány szerzés, a 12 éves (8 általános + 4 év középiskola) tanuláson KÍVÛL. Például az érettségi után egy 1 éves – mondjuk – komputer programmozási tanfolyamot is elvégzett.

    A többi – úgy gondolom – most már egyértelmûbb lesz. Üdvözlettel: Leslie Lakos – Certified Immigration Practitioner

    #221702 Hozzászólás

    Xman

    ;-)

    Természetes Kata hogy az eredmény az hogy te most többet tudsz és jobban tudsz. Én is igy vagyok ezzel, de vannak itt akiknek hólyagos a szája.

    #221701 Hozzászólás

    Kata

    Feco

    Eleg zavaraosan irtad le a kerdesedet.
    Az en esetem a kovetkezo volt,otthon vegeztem az Orvosin
    Itt szeretnek praktizalni,amit otthonrol hoztam az nem volt eleg.Hiaba tanultam x evig,nem fogadtak el.Ugy,hogy meg 4 evet ra kell huzzak.Xman valaszaval 1-et ertek.

    #221700 Hozzászólás

    Xman

    zseblámpa ;-)

    Ma az egyetemeket is használják mint lehetõséget a szakmai fejlõdésre. Elvégezhetsz tanfolyamokat és adnak diplomát. Ilyesmi nem a hagyományos egyetemi végzettség, ami 4 év a középiskola után követelményekkel. Ez lehet a másik variáció, mivel amit itt felsorolsz az nem tiszta. Ami tiszta az a én eredeti válaszom volt.

    #221699 Hozzászólás

    Xman

    zseblámpa ;-)

    Én az USA-ban ismerem ezt, ami hasonló lehet, de igy én még nem láttam.

    Én mondjuk konkrétan azt szeretném megtudni, hogy a fenti (kanadai) definíciók milyen magyarországi iskolai végzettségnek felelnek meg.

    Pl. Egy szakközépiskolai végzettség – ami ugye mo-on 4 év középiskolai tanulmány, összesen 12 év, az minek számít kanadában.?

    középiskola szint. Az USA-ban a középiskola kötelezõ, és aki nem egyetemre készül ezt veheti, hogy ne lõdörögjön az utcán és rázza a farkát.

    Vagy: Mi az a university diploma incl. 1 year of study?

    Egyetemi diploma és extra tanulmányi követelmények ha ilyesmi aktuális.

    #221698 Hozzászólás

    Fecó

    Kösz, Xman

    olvasni én is tudok, barátom…
    Én mondjuk konkrétan azt szeretném megtudni, hogy a fenti (kanadai) definíciók milyen magyarországi iskolai végzettségnek felelnek meg.

    Pl. Egy szakközépiskolai végzettség – ami ugye mo-on 4 év középiskolai tanulmány, összesen 12 év, az minek számít kanadában.?

    Vagy: Mi az a university diploma incl. 1 year of study?
    Ilyen nincs a magyar iskolarendszerben. Vagy igen???
    Hálás lennék, ha valaki a fenti meghatározások mellé odaírná a magyar megfelelõt.

    #221697 Hozzászólás

    Xman

    zseblámpa ;-)

    Az USA-ban a középiskola, egyetem vagy szakképzetségre és hiteles diplomákra kiváncsiak. Tehát itt csakis erröl lehet szó, és semmi másrol. Akarják látni hogy fejlõdöképes vagy. Mit csináltál a középiskola után, továbbtanultál és meddig vagy valami szakiskolát végeztél, és van e diploma ?
    Manapság minden komolyabb munkához egyetemi végzettség kell. Ez nyitja ki az ajtót.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Bevándorlási kérdések- Segítség!!!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.




Hozzászólások lezárva.