BH video New York

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó BH video New York

 • Indította
  Témakör
 • #6300 Hozzászólás

  bakker
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Valaki rendelt mar BH foto-video boltbol (NYC)?? Most latom, hogy szallitanak Magyarorszagra is, a kerdes, hogy telleg ideeer? Kell vajon vamot fizetni???

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #107654 Hozzászólás

  Tomi

  ebay

  nem BH hanem ebay.de, valaki rendelt mar innet? Az EU-bol is kell vamot es afat fizetni?

  #107653 Hozzászólás

  fotos

  en mar rendeltem toluk

  profi, megbizhato “magyar” (haszidak) ceg, de a magyar vamosok a postakoltseggel novelt ertek utan fizettetnek veled vamot es afat…. ez a csalas.
  a minimal postakoltseg kb. 100 usd lesz es nem ertem a jogalapjat a dolognak, hiszen eme szolgaltatasnak a fele usa-ban, masik fele eu-ban tortenik…

  #107652 Hozzászólás

  Géza

  +8% +20%

  Úgy tudom, hogy 8% a vám és 20% az áfa, mindezt a szállítási költséggel növelt árra kell számolni és a vám is áfa-köteles, nem teljesen biztos, de így emlékszem.

  #107651 Hozzászólás

  Erdosi J
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  B and H

  Hi Mr. Bakker,
  Természetesen ideér, hitelkártyával vagy cash (bankon keresztüli átutalás) elõre kell fizetni (nyugodt lehetsz, 145 országba szállítanak). Mond, hol élsz: természetesen vámot és ÁFÁT is kell fizetni. Ha felhívsz egy vámparancsnokságot 5 perc alatt elmondják a számítás menetét.
  Üdv.: eft

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: BH video New York
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.