Bicótúra

 • Indította
  Témakör
 • #37080 Hozzászólás

  Herceg

  Szia/sztok!

  Úgy néz ki, hogy beindult. Már két hétvégén voltunk bicózni, nagyon jó hangulatban, gyönyörû tájakon, sok kezdõvel, szép idõben.
  Szeretném, ha ez a folyamat folytatódna. Gyeretek el minél többen, rengeteg élménnyel, tapasztalattal fogtok gazdagodni, ezt megigérhetem.
  Bátran hívhattok a 06-1/321-6666-os telcsiszámomon, ha nem lennék itthon, hadjatok üzit, visszahívok mindenkit.
  Üdv:
  Zoli

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #358386 Hozzászólás

  Juli

  túra

  Szia Zoli!

  Remélem emlékszel! / 2 hete visegrád/
  Örömmel hallom, hogy jól sikerült a múlt heti túra! Kár, hogy nem mehettem! :o(((
  Most mentek valamerre?? Bár haza kéne mennem…
  A telefonom frankón nem mûködik, úgyhogy csak neten vagyok elérhetõ!

  puszi
  Juli

  #358385 Hozzászólás

  Zoli

  Sehol senki?

  Hát üdv!

  Nem voltam már egy ideje, de most megjelentem. Egy kicsit el is keserített a látvány. Nagyon a végén vagyunk a levelezõk sorában. Azt hittem, hogy nem gyõzõm irogatni a válaszokat. Tudom, a Bringás Csajnak még adósa vagyok, na meg egy kis élménybeszámolóval.
  A rally verseny király volt! A hangulat fantasztikus, az út nagyszerû, bár visszafelé szembeszéllel is megkellet küzdeni, de mindent egybevetve: Megérte!!!
  Bringás csaj: Ha csak rajtam múlna, akkor akár már indulhatnánk is hosszabb túrára. De a többiek még kezdõk, nem lehet õket megerõltetni. Cuccos nélkül egy kezdõ (aki kitartó, nem a nyafógós típusra gondolok), max 100 km-t tud megtenni/nap. Amennyiben felvértezzük õket, ez a táv min 40%-al csökken. De én így is benne vaggyok minden jóban.
  A Bódeni akciódra összerázzuk a csapatot, hogy szalonképesek legyenek, nem csak az indulásnál, hanem a megérkezés pillanatában is.
  Tehát; rajta!
  Jelentkezzetek, a Bódeni elõkészítõ túrákra ITT. (Vagy a fenti telcsiszámon)
  Üdv:
  Zoli

  #358384 Hozzászólás

  Bringás csaj

  Hosszabb túrához csatlakoznék

  Hali! Az lenne a nagy költõi kérdésem , hogy hosszabb túrákat is szerveztek-e mert ahoz szivesen csatlakoznék. Ill képben van egy Bodeni-tó túra juli végén bringával sátorral baromi szép helyeken ha érdekel irjatok kb 1 hét vagy 8 nap

  #358383 Hozzászólás

  Cruizer

  Csoccsesz!

  Helóka!

  Jeeee! Jól hangzik amit írsz, esz a penész, hogy nem mehetek! Szeretem a rallyt nagyon! Különben szerény személyem is “rallyzik”:), de az nem igazán “rellli” (Palik Laci(C)) hanem offroad-trophy. Van otton’ egy klassz(azaz sáros) Toyota, azt szokom gyötörni!:))

  El is felejtettem, hogy most futam lesz! Vasárnap meg repülõsnap Debrecenbe’ (kéne menni…), oda se tok’ elmenni!
  Nektek jó vasárnapi program lenne, de Dabasról induljatok el már szombat du.!;) Pedig ösmerõs ott lesz Li-2vel (ha le nem esik az égbõl az a roncs!:)), fõvinne’ occsójé’ az ígbe’, biciklistû’, Csillástú’, sátrastú’ 1ütt!:))

  Ma késõ délután felhívlak, telszámcsere céljából, rem otthon leszel.

  Pá All ‘n’ byezz – Cruizer

  #358382 Hozzászólás

  Zoli

  Rally versenyre megyünk!

  Hali mindenki!

  18-án (szombaton) Dabasra megyünk rally versenyt nézni. Tuti hangulat, 50 km bringázás, éjszakai futam megtekintése, alvás sátorban, v. csak egyszerûen hállózacsiban, másnap igény szerinti visszatérés Bp.-re.
  Akit érdekel hívjon a fenti számon.
  Üdv:
  Zoli

  #358381 Hozzászólás

  Cruizer

  Szióó!

  Heló Zoli!

  Sajna rám köv. 7végén még nem számíthatsz, de teccik a dolog! Nemsokára remélem én is csatlakozhatom!
  Van itt valami, amirõl akarok beszélni, de nem akarom ide “behozni” a témát, írok az emiledre!

  Na jó szórakozást, ciao – Cruizer

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Bicótúra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.