Biella-Torino

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi Biella-Torino

 • Indította
  Témakör
 • #47991 Hozzászólás

  Csonti

  Oda mennék. Torinótól észak-nyugatra. (Ha senki nem megy arra, amire, mint két másodperccel késõbb belegondoltam, sok esély van) Torinóra is vevõ lennék, július elején.
  Írjatok,ha véletlenül arra mentek.Köszi!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #450193 Hozzászólás

  Csonti

  Bellának

  De, én vagyok az, még mindig az egyetemen vagyok, de francia-néprajzon! És már gyarapodott a fülbevalógyûjtemény. Te ki vagy?

  #450192 Hozzászólás

  Bella

  Útitárs

  Szia CSonti!

  (véletlenül nem olasz-francia szakos voltál Pécsen? Volt egy ilyen nevû ismerõsöm, akinek mindig megcsodáltam az óriási fülbevalóit…)

  szóval csak azért írok, mert van egy új, ingyenes oldal az elviszem.com, elég sok ajánlat van fönt, és te is feladhatod az útirányod,hátha sikerül…én így mentem ki Münchenbe

  #450191 Hozzászólás

  Ragazza

  Ciao

  Sajnos az idõpont a párom munkájától függ, így 1 hónappal elõre nem tudom megmondani. De ami biztos, most a hétvégén vagy a jövõ hét elején utazunk,(ha szerencséd van júliusban jövünk vissza, de lehet csak a hónap közepén)ha érdekel: dorcso@freemail.hu

  #450190 Hozzászólás

  Csonti

  Érdekel!

  Mikor tudjátok meg az indulás idõpontját? Emilcimed van?
  Köszi!

  #450189 Hozzászólás

  Ragazza

  Szia

  Az én párom Torino mellet lakik és elég sokat utazunk a két ország között. Általában két üres hely van az autónkban. Ha szerencséd van, lehet hogy július elején megyünk kifelé. Ha érdekel, írj!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Biella-Torino
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.