Bitis heraldica

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Bitis heraldica

 • Indította
  Témakör
 • #3357 Hozzászólás

  Lang Xing

  Helló Póré! Beszéltem a megfelelõ emberrel, és õ azt mondja, hogy a namíbiai határ mentén még mindig tele van minden aknával, és egyébként se engednek a közelébe (hacsak nem humanitárius segélyerõnek álcázod magad). Viszont állítólag Németországban szoktak hirdetni B. heraldicát, ha az lenne a lényeg. A kurrens lehetõségekért folyamodj a Get Awayhez. Wulf Haacke elérhetõségét emailben közlöm majd.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #81541 Hozzászólás

  Pore

  Pore, varjuuk a beszamolodat.

  Pore

  #81540 Hozzászólás

  Pore

  Melyik ismeros?

  HB vagy mas. Mi volt es hol? Kepek?

  #81539 Hozzászólás

  bb

  Volt valaki

  Hello Pore!

  Ismeros most jott haza arrol a videkrol. Volt minden. Ha irsz, hogy mi van dia-tarto ugyben, akkor jon az info. Ha nem, akkor is.
  Udv.>
  balazs

  #81538 Hozzászólás

  Lang Xing

  Contact

  Wulf Haacke (haacke@tm.up.ac.za), õ biztosan tudja a választ. Nem véletlenül kerülte el a környéket széles ívben. A törpe Bitisek mellett legfõképpen a gekkókban büfé. Azt hiszem, már nyugdíjas. A doktoriját viszont nem volt hajlandó befejezni.

  #81537 Hozzászólás

  pore

  del afrika es angola

  sir, azt hittem ezek az aknak eszakabbra vannak, B. heraldica elterjedesebol. mindegy, ha tudsz infot a tengerperti homokdunekrol, angola vegig (total) es DAK eszaknyugati szakasz, irj. gyurjan olvasod? szept/oct a legjobb es kocsi kell, ez iden szodaviz.

  #81536 Hozzászólás

  Lang Xing

  Talán

  Az aknák tudtommal nemcsak a bányákat, hanem a Dél-Afrikai Köztársaság integritását is védik. Hasonló mezõk az egész határ mentén fellelhetõk.
  A szekvencia random, tíz bázispárból álló DNS-szakaszokat néznek, ahol a C és G aránya 60%. Van hozzá spéci kit. Nem hangzik túl izgalmasan.

  #81535 Hozzászólás

  pore

  homokdunek

  ezek az aknak a tengerparti gyemantbanyakat vedik vagy csak ott vannak mas okbol? lonely planeten nem jott semmi valasz ra. ha mas okbol, akkor talan ki lehet kerulni oket a homokdunek hozzaferhetosegehez.

  kuldj mar egy e-mailt, kene beszelni errol es majomrol. a te cimed az en regi gepemen van most.

  a beaek az ursinii milyen szekvenciajat nezik?

  #81534 Hozzászólás

  Lang Xing

  Kavar

  Azt mondják, hogy elég reménytelen a kavarás, de rólad még azt is el tudom képzelni, hogy ép bõrrel átgázolsz az aknamezõn. Ha aktuális lesz a dolog, minden információmat a rendelkezésedre bocsátom. Különben vannak még más pici Bitisek Dél-Afrikában – többek között a Wulf múzeumában (Pretoria) –, amiket érdemes lenne begyûjteni.

  #81533 Hozzászólás

  pore

  Namibia es Del Afrika nyugati partja

  en is ugy tudom hogy a tengerpart mente le van zarva a hetkoznapi turista elott es kavarni kell valamit a hivatalos belepeshez, mind a namibiai min a del afrikai oldalon; mindegy ugy is csak jovore lenne aktualis a szezon miatt.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Bitis heraldica
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.