BKV ellenõrök

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem BKV ellenõrök

 • Indította
  Témakör
 • #22318 Hozzászólás

  Fokhagyma

  Ide kérek minden ellenõrõs sztorit. Jó, rossz, cikis, stb. Ki tudja, hogy melyik vonalon vannak a legtöbbször? Hánykor kedzenek dolgozni és mikor van az amikor tuti, hogy nem lehet beléjük futni? Hol lehet lógni a legjobban és legkevésbé? Milyen kimagyarázási történetet vesznek be?

  Mindenki ossza meg jó és rossz történetetit!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 111
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #238400 Hozzászólás

  Faszi

  cicababa

  Múltkor megyek a buszon, felszáll egy igencsak szemrevaló huszonéves nõ.

  “elöször a melle közé, aztán hátulról, majd…” – gondoltam magamban.

  Erre feltette a karszalagot, megfordult és megb@szott.

  #238399 Hozzászólás

  valaki

  latom meg mindig

  hat igen ugy latszik megy a topic.
  az igazsag az hogy eddig bejott a modszerem ( lasd fent ).
  nem szeretnek senkit rabeszelni erre.
  nekem a veletlen hozta igy.
  elloptak a brifkomat benne a szemelyivel.
  elmendtem feljelentes stb.
  megcsinaltattam az ujat erre 2 het mulva visszakuldtek a regit.
  most mit tegyek?
  hat a regi a bkv ellenore.az uj meg a tobbie.haha
  ez van. tudom hogy veszelyes de igy legalabb egy darabig ez is megoldodott.haha

  #238398 Hozzászólás

  kapka

  controll

  most esett le, h a rímeket sem vetted észre?! áááá
  amúgy kedves a feltételezés, h kinézel belõlem egy ilyen szöveget :-))) mert szerintem nagyon vicces :P

  #238397 Hozzászólás

  kapka

  szerintem

  controll azt sem tudja, h mi az az irónia :P , azt is meg kéne neki magyarázni ;-)
  na jó, lehet, 1xûen csak nem ismeri a belgát… pótold be gyorsan!

  #238396 Hozzászólás

  endrú

  Controll, apám

  de síkdebil vagy!

  A Belga szövege IRÓNIA!

  #238395 Hozzászólás

  kinga

  dehogynem!

  BLICCELNI LEHET ÉS KELL! :)

  nekem október óta nincs bérletem, mert ha nem kell, minek vegyek. egy a tabu: a deák tér.
  mert ott mindig vannak. december 24-én hajnali 4kor is…

  és trükkök vannak, lesznek. amig nem tehetnek velem semmit, minek vegyek? nem vágna hanyatt az 1300fta a havibérletért, nem errõl van szó.
  a metrón megvárom h 10 ember elõre menjen, csak utána megyek én is a mozgólépcsõn. addigra mind le van foglalva, én csak fellibbentem a szeptemberi diákbérletet és repesztek is tovább. TILOS MEGÁLLNI! ennyi a trükk..
  a buson meg hiába beszél. nem figyelek rá. higgye hogy hülye vagyok, nem érdekel. akkor sem fizetek…

  #238394 Hozzászólás

  Controll

  kapka

  hogy te egy mekkora állat vagy. Mirõl beszélsz? NEKED JÁRÓ TISZTELETTEL…….? Milyen tiszteletrõl beszélsz kis pöcs? Én úgy utállak benneteket, hogy legszívsebben a pofátokba gyûrném a jegyeket és bérleteket.

  A sok bajtársnak egy tipp: a metro felújítás miatt hemzsegnek a dögök a nyugatinál és a deáknál. Vigyázzatok. Bliccelni képtelenség!

  na csá

  #238393 Hozzászólás

  kapka

  a belga szerint

  ha nem tudod, h mit akar az élet tõled, gyere el te is jegyellenõrnek! állati buli, hidd el, beszélhetsz akár a legjobb nõvel, például szevasz bébi, a jegyedet adjad, mondod neki, s érzed, h nagy vagy. elegáns kék ruha, piros karszalag, a jármû ura, tutira az vagy. úgy szállsz fel, mit az áramütés, a kék villám és indul a pörgés, “jegyeket, bérleteket” mondod, s a kabátod lazán kibontod, s figyeled a neked szóló tiszteletet, az arcokon a rémületet, h otthonhagyták, nem vettek vagy elfelejtettek lyukasztani, neked mindegy, csak ki tudd õket akasztani. mert nekünk a hívatás a szívatás, s egyáltalán nem érdekel engem a mentegetõdzés, hazudozás. míg más a blahára vagy a nyugatihoz, én az utasokra utazom, míg okostojások az antitestet, én a potyautast kutatom, ezt a parazitát a bkv testén, aki asziszi, h ezen a szép kis estén jól jár, ha jegy nélkül jár, hát nem, mer’ én kifigyelem, h kinél hibádzik a dokument, s a bliccman már lépre is ment, teszek felé néhány sportos lépést, megigazítom a válltömést, s megvárom, míg a pirosba beállunk, s itt kezdõdhet a játék a mi kis barátunkkal, aki már kezdi is a vakert nyomni: “bérletem van, de a bátyám, sanyi az én kabátomban ment el reggel, s ott van a bérletem a zsebibe a jeggyel, de figyi, itt már jó lesz nekem, na szevasz faszkalap, nyald ki a seggem!”
  (közben az ellenõr párhuzamosan:)de a kisöcsinek annyi, mert szétalázom egy sárga csekkel, vagy a zsebibe bepattintott pótjeggyel……. a bliccman lepattan, s nem marad más, csak üvölteni: dögölj meg bliccman, te rohadt geci!

  #238392 Hozzászólás

  akkor már csak

  ha csak annyi eszed van,

  egy kérdés van hátra: JEGYEKET BÉRLETEKET TESSÉK! :-)))

  #238391 Hozzászólás

  Csavo

  Kis pöcsök.

  Az autóm árából 100 Ladát is tudnék venni, csak nekem van annyi eszem, hogy ha lehet akkor BKV-val járok…

  #238390 Hozzászólás

  DV Balázs

  biztos

  zsírkemény spoileres,sportdobos Suzuki-s. :)))

  #238389 Hozzászólás

  zápkörte

  mi van, picikém,

  nem tudsz elég jókat száguldozni részegen a bmw-ddel, vagy mi a fasz bajod van? ki vagy te, hogy megmondd, nekem mi elég? Ilyen kijelentésekre magas rangú politikusok, tekintélyes tudósok sem ragadtatják magukat, csak a hozzád hasonló büdösbunkók. Vigyázz, mert beléd eresztem a zsigulit, és akkor te is buszozni fogsz amíg a lakatos tréningezik rajta. :-)

  #238388 Hozzászólás

  Csavo

  ja

  Az ilyen szaros kis zapkortek miatt van olyan oltari nagy dugo Budapesten. Minden nyikhaj autoba ul a szaros 30000 FT-os Ladajaba, mikor nekik tokeletesen eleg lenne a BKV-is.

  #238387 Hozzászólás

  zápkörte

  a sofõrös megoldás is jó,

  csak nem kéne drágábban adni, mint bárhol máshol. (volt ilyen kísérlet a 70-es trolin). Az is jó lenne, ha minden megállóban lenne egy-egy mûködõ autómata. De az igazi az lenne, amit a vonaton meg a héven: jön a kaller, ha nincs jegyed, két eset van: volt pénztár azon az állomáson, ahol fölszáltál? Igen? Akkor pótdíjat kell fizetned! Nem volt? Semmi baj, akkor rendes áron kiállítja a jegyet, és jó utazást. Szerintem ez így korrekt!
  Az immunrendszeremrõl annyit, hogy volt már kétoldali tudõgyuszim, hogy 3×2 dalacin-c-t adott a doki, és maga is csodálkozott, amikor egy hét múlva beállítottam, hogy most már vegyen ki a betegállományból, aszondta, már frankón rákészült, hogy nem lát többet. :-)

  #238386 Hozzászólás

  Angela

  Nyilvanvalo

  azert lukasztottal, mert meglattad oket :)))hahaha

  #238385 Hozzászólás

  vik

  zapkortenek

  hat igen tokeletes rendszer nincs, de a jegyet megveheted a buszon is a sofornel ? ha meg utalod a buszt es amugy sem szallnal fel ra, akkor meg mit problemazol a jegyautomatakkal ? kulonben meg azert leszel influenzas a buszon, mert gyenge az immunrendszered. tudod, az csak ugy erosodik, ha nem az autodban uldogelsz, hanem kiteszed magad strapasabb higenes korulmenyeknek is:-)
  orulj neki, hogy van mas valasztasod es szivarozhatsz az oxigensatras kocsidban, amig terjed a tetu es a kor a konzervdobozokban…

  #238384 Hozzászólás

  Zápkörte

  valóban nem,

  én maga vagyok a magyar kisvállalkozó. igaz, alkalmazottam egyelõre nincs. Ha lenne, és jól bevállalnám magam és kidõlne, biztos utálnám a helyzetet, de nem hívnám be bacilust terjeszteni a többi dolgozók között hogy õk is kidögöljenek, az tuti. Más kérdés persze ha valakinek az egyszemélyes boltjában vagy boltos, és az illetõ csak esténként néz be a bevételért, az úgy tényleg bajos, de hát a) tanulj szakmát b) ha belemész egy ilyen szituációba, akkor ne csodálkozz.
  Én sok helyen voltam állásban, volt olyan is, ahol öszesen két fõ volt az osztályunkon, ha valaki kidõlt, szar volt, de bevállaltuk egymástól, mert ez olyan dolog, hogy egyszer te szívsz, másszor viszont milyen jól esik! Most meg egyszerûen közlöm az ügyféllel, hogy pardon, beteg vagyok, de pár nap múlva ha lemegy a lázam, azonnal komplettírozom amit kért, ha probléma, adok kölcsönkészüléket. Soha senki nem vette igénybe.

  #238383 Hozzászólás

  DV Balázs

  Zápkörte

  Szerintem Te nem magyar kis és középvállalkozásnál dolgozol. Az lenne a normális amit leirtál,de nálunk(az én munkahelyemen) sajnos nem igy van. Hidd el hogy találna helyettünk mást. Volt már rá példa. Mondjuk június végével elbúcsúzom a cégtõl. Nem tudsz valami jó munkát?? :)) De tényleg. bkv ellenõr nem akarok lenni…

  boszival egyetértek,sok a köcsög ellenõr!!!Na meg tényleg törödhetnének az egyéb szabályaikkal is nem csak a jegyekkel…

  Üdv.
  DVB

  #238382 Hozzászólás

  zápkörte

  beteg dolgozok

  “Az meg hogy csórikám “nem mer elmenni” az leggyakrabban nem az õ hibája,hanem a kedves munkáltatóé. Ilyen helyem dolgozom sajna – tudom.” – Ez a nagy tévedés. Manapság már egy expressz hirdetés is simán kinéz egy huszasba, plusz az önéletrajzokat olvasgatni, jelentkezõkkel beszélgetni, választani közûlük, új munkatársat betanítani stb. normális munkáltató lehet, hogy nem nem örül, ha ágynak esel, de ha önmagának nem ellensége, egy hét betegség miatt nem fogja kitenni a szûröd! Más kérdés persze, ha a dolog sorozatossá válik, mert újra meg újra visszafertõznek, akkor már tényleg -önhibádon kívül- kimeríted a megbízhatatlan munkavállaló fogalmát, és lehet, hogy ha kerül alkalmasabb jelentkezõ, megválik tõled. Különben meg betegnek lenni mindenkinek törvényadta joga, csak addig lehet sárba taposni, amíg ti, munkavállalók hagyjátok. Azért, mert kapitalizmus van, még lehet munkásmozgalom, nyugat-európában szóba nem kerül, hogy valaki 38 fokos lázzal ötpercenként orrot fújva ne ejtse ki azonnyomban a szerszámot a kezébõl.

  #238381 Hozzászólás

  jartam ugy

  en is

  felszallok a margit szigeten, latom a noo dugdossa a karszalagot, epp meguresedett 1 szek,leulok, eloveszem a jegytombot, mar ottvan, kiveszi kezembol, miert nincs kezelve?!,mondom most szaltam fel, nem hiszi. Haat szomoruu, emiatt a sok szemet ingyenelo naplopoo bliccelo miatt mar eleve mindenkirol feltetelezik hogy csalni akar! Vegul eltepett 1 jegyet, vihetett volna birosagra en akor sem fizettem volna buntetest. Tobb mint hat ev utan hazamenet nem tudtam eloszor hol es milen jegyet lehet kapni, de meg a metro penztar is zarva volt ejjel. Mas orszagokban meg lehet venni a jegyet utolag az allomasjol kijovet, vagy az ellenortol is, Pesten nem? Eleg huje dolog ha ugy van!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 111
Hozzászólás: BKV ellenõrök
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.