Bolívia – repülõbérlet?

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Bolívia – repülõbérlet?

 • Indította
  Témakör
 • #24868 Hozzászólás

  jenõ

  Van valakinek tapasztalata arról, hogy Bolíviában lehet-e valamiféle repülõbérletet kapni. Ha igen, nektek mennyiért sikerült, hány városba lehetett repülni vele stb. ?

  Október 9-én indulunk Limába, onnan busszal Bolívia felé. Egyelõre „küzdünk” az útitervünkkkel és a pénztárcánkkal, de fontolóra vennénk a repülõbérletet, már ha esetünkben kifizetõdõ.

  Kösz a segítséget!

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #293573 Hozzászólás

  lázika

  javitás

  lg1953@freemail.hu a jó mél.

  #293572 Hozzászólás

  lázika

  bongónak

  kösz. Más(nak) is: mindenféle cucc érdekelne az utra. Most töltöm fel a készleteimet.lf1953@feemail.hu, vagy 06-309600255 Hali

  #293571 Hozzászólás

  bongo

  lázika

  Illimani komolyabb, hegymaszo tapasztalatot igenylo hegyecske, hegyi vezeto nelkul ne, es kb. het-nyolc napot szamolj ra. Az ararol viszont otletem sincs.

  #293570 Hozzászólás

  Doki alias lázika

  bongonak

  Ez nagyon jó hir, a hálón láttam a 300 USD-os árat. Jan-ban indulnék. Elõtte egy kis akklimatizáció Sorota, trekkek stb, majd H.Potosi és ha még birnám Illimani. Hali

  #293569 Hozzászólás

  bongo

  huayna

  A la pazi utazasi irodakban en 150 dolcsi korul lattam kiirva. Ha valaha voltal mar havas hegyen, nem szukseges hegyi vezeto sem, csak egy terkep, nem veszelyes – mondjak a helyiek -, bar en meg nem voltam fenn.

  bongo

  #293568 Hozzászólás

  doki

  Huayna Potosi

  Mászta mostanában valaki ? Utazási irodával drágállom a 300 dolcsit a 2 napra/fõ. Olcsóbb megoldás ?

  #293567 Hozzászólás

  bongo

  repuloberlet

  Szia Jeno,

  utananeztem: AeroSurPass 250 dollar negy repulout, (18 ev alatt 170 dollar) amit 45 napon belul lehet felhasznalni, es tartalmazza ezeket a varosokat: La Paz, Santa Cruz, Cochabamba, Sucre, Tarija, Trinidad, Cobija, Puerto Suárez, Potosí.
  Ha Santa Cruzban vennetek meg, olcsobban megusznatok, ma derult ki, hogy van egy baratom, aki be tudja szerezni 10%-kal olcsobban.

  udv:
  bongo

  #293566 Hozzászólás

  jenõ

  bongo,

  köszönet!

  #293565 Hozzászólás

  bongo

  utananezek

  ok, holnap megkerdezem a boliv lehetosegeket.
  bongo

  #293564 Hozzászólás

  jenõ

  passz

  Köszi, keresgélek, keresgélek, de a spanyol…
  Angolul meg inkább Dél-Amerikás passokat látok.
  Egyszer mintha olvastam volna a fórumon, hogy valaki Bolíviában bérlettel 4 várost ejthetett útba, de most már nem találom. :(

  #293563 Hozzászólás

  Abigel

  LAB

  Szia Jenõ,

  Nézd meg a LABAirlines oldalát (www.labairlines.com) ott találsz kétféle pass-t is. Szerintem ezt pl a Vista-ban meg lehet vásárolni.
  De a LanPeru-nak is vannak különbözõ Pass-ai.

  Üdv,
  Abigél

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Bolívia – repülõbérlet?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.